Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amikor gyerekkoromban próbálta...

Amikor gyerekkoromban próbáltam meg emberekkel írogatni, miért írtak vissza sokkal normálisabban, mint most a huszonéves korosztály?

Figyelt kérdés
Most csoda, ha valaki visszaír egyáltalán, gyerek- meg kamaszkoromban meg szinte mindenki visszaírt. Sokkal közvetlenebbek és barátságosabbak voltak mint most. A korosztályomról van szó, akkor is velük próbáltam írogatni meg most is, csak most azóta már ők is huszonévesek mint én
2019. júl. 7. 08:33
 1/5 A kérdező kommentje:
Még ha arról próbálok írni velük, ami érdekli őket, akkor se szívesen írnak
2019. júl. 7. 08:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor még jobban ráértek, nem volt annyi kötelezettségük/dolguk.
2019. júl. 7. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel, teljesen megváltozott a világ, az emberek értékrendje. Manapság nehéz egy jót beszélgetni vagy barátkozni
2019. júl. 7. 08:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Osztalytarsaim 20 eves letukre csak be vannak baszikázva és folyamat kocsmaba vezet a GPS egy osszejovetelnel.

Szomoru....

2019. júl. 9. 00:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért régen normálisabbak voltak általánosságban vagy szívesebben beszélgettek, jobb kedvük volt. Egyébként haverokkal próbáltad ezt? Mert random tagoknak csak akkor válaszolok én is úgy, ha lehet látni hogy normális
2020. máj. 3. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!