Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha börtönbe kerülnél akkor...

Ha börtönbe kerülnél akkor szerinted hogyan viselnéd? Milyen rangot tudnál magadnak kiharcolni?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés teljesen :D
2023. dec. 19. 17:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
41%

#7:

1x biztos lesz valaki, aki erősebb nálad, azért te se Chuck Norris és Bruce Lee szerelemgyereke vagy.

2023. dec. 19. 18:42
 12/26 anonim ***** válasza:
37%
Ugye te fiatalka panel gyerek vagy? :)
2023. dec. 19. 18:44
 13/26 A kérdező kommentje:

Nekem volt egy gyerekkori barátom 4 évet a Márianosztrai börtönben, 98kg-os tömör izom, boxoló, első nap mégis szétütötték, nem 1 az 1 ellen ment a verekedés, vagyis nem sokáig.

1 évig minden nap verekednie kellett, hogy végre békén hagyják, de azt mondta, hogy nagyon sokszor szétverték őt is, persze be lehetett volna állni a “köcsögök közé mosni, takarítani, meg táncolni a menőknek, de ha valaki nem akarta ezt, annak minden egyes alkalommal akár napi többször is verekednie kellett, és nem 1 az 1 ellen feltétlen.

Nekem is az volt az elképzelésem, hogy adott esetben ha adott esetben bármilyen okból börtönbe kerülnék (sosem voltam még közel sem hozzá, nem is akarok) akkor én is leboxolnám az első körös kötelezőket, onnan meg békén hagynának, de ezek szerint nem így van, hanem minden nap minden apró dolog miatt kell.

2023. dec. 19. 19:13
 14/26 anonim ***** válasza:

Persze.

Ha visszaütsz nekik, ami megjegyzem jogos, szerintem minden alkalmat megtalálnak hogy betaláljanak.

Nálam a hajával lenne gond, mert nem adnám oda senkinek. :D

2023. dec. 19. 19:23
 15/26 anonim ***** válasza:
*kajával
2023. dec. 19. 19:24
 16/26 anonim ***** válasza:
Rosszul, biztos depressziós lennék, aztán megölném magam. Nem bírom a dudaszóra evést, alvást, hogy minden percem be van táblázva, hogy korán kell kelnem minden nap.
2023. dec. 19. 19:25
 17/26 anonim ***** válasza:
69%

11: nem is mondtam.

De abból ítélve, hogy mindenki lepontoz, az jön le, hogy baj, ha valaki meg tudja védeni magát.

Ha nem is feltétlenül 1v11 ben de 1v2,3-mat elviszek basszus, 3 éves korom óta k-1-ezek,thai boxolok.

Meg amúgy, nem vagyok rá büszke, de bosszúálló lény vagyok.Ha kib@szott velem, akkor majd kibaszok vele, ha nem is azonnal, de egyszer, ha egyedül van,nincs ott senki, egyesével, hátba ha kell.

Igazságtalan?Az!

De ígyis úgyis megpróbálnak kibaszni veled valami úton módon.

Márpedig ha ez egyiket nagyon megverem, akkor áttesznek magánzárkába, nekem még ott is jobb, csak hagyjanak élni nyugtomba, ennyi.Nem valami ip man vagyok de rúgni, ütni, kombózni tudok.

Nyilván lenne aki megverne, egy böriharcban, ha új vagyok akkor nagy eséllyel piszkálnának.

Ui: vidéki voltam világ életemben

2023. dec. 19. 20:42
 18/26 anonim ***** válasza:
Hát örök mondás, mindenkinek van ellenfele. :)
2023. dec. 19. 20:59
 19/26 anonim ***** válasza:

Felgyújtanám előtte a házamat.

1 hèt se kellene, szètlopnák a ciguk, elfoglalnák. Inkább ègjen az egèsz. Ha nincs erre módom, akkor nagyon rosszul viselnèm. Folyamatosan csak a vesztesègre gondolnèk és megbolondulnèk.

Nem harcolnèk ki semmilyen rangot. Próbálnèk szürke egèr lenni. Ha erőszakoskodnának akkor dahmer módba váltanèk

2023. dec. 19. 21:07
 20/26 anonim ***** válasza:
tuti Dahmert se verték el tisztességesen
2023. dec. 19. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!