Ha egy nyereséges vállalat küldözget a telephelyei között 1-1 db ceruzát, hogy készletileg minden rendben legyen, de szülinapkor megadják a módját az alkalomnak, akkor hogyan kell kiharcolni a napjaink során a jobb körülményeket?
Figyelt kérdés
Minden területen megtakarítások, nincs pénz semmire, mikor vannak különféle alkalmak, akkor megadják a módját, amit én is ámulattal nézek. Hogyan kell elérni, hogy a cégnél másra is figyeljenek és ne takarékoskodjanak úgy, hogy aztán sok terület megsínyli a következményeket?2023. máj. 29. 20:21
1/2 Páncélos szúnyog válasza:
Szia!
Én jómagam is sokat töprengtem ezen a témán, voltak emiatt kevésbé nyugodt éjszakáim. Fontos tudni, hogy egy cég elsősorban azért működik, hogy profitáljon stb stb. Ennek megvan a maga mozgatórugója, hogy nem szabad takarékoskodni. Mindig mindig belekell adni anyait apait a dolgokba és hiába nagy a kockázat, de ebből lesz a nyereség. Ezt a célt fontos előtérbe helyezni, mert ezáltal lesz a boldogság, es ha boldogság van az meglátszik az országon is.
2/2 anonim válasza:
Néha mutatni kell, hogy nincs pénzügyi probléma, megnyugszik a munkavállaló. Te se adnál bele apait, anyait a melódba, ha látod, hogy romokban a cég és lehet 2 hét múlva már állásod se lesz, mert le kell építeni az állományból pénzhiány miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!