Ha börtönbe kerülnél akkor szerinted hogyan viselnéd? Milyen rangot tudnál magadnak kiharcolni?
Semmit nem csinálnék.
Ha kötekedne, verekedne valaki velem akkor viszont ízekre tépném.
Magyar viszonylat... Adott egy cella ahova beraknak. Van ott rajtad kívűl 10 fő. Elkezdenek veled kötekedni. Hajrá tépd szét őket.
Nálunk lehet jogsértő, de bizony vannak 13 fős cellák is. Nyilván ha 1v1 akkor megoldható lehet a gond, vagy ki lehet azt érdemelni, hogy békén hagyják az embert. De ha tényleg rossz a helyzet akkor nincs mit tenni. Van amit esetleg csak anyagilag lehet megoldani, fizikailag nem, mert többen vannak vagy a másik sokkal erősebb.
Szerencse kell ehhez is.
#3-as.
Hajolnál a szappanért.
Még hogy szétvernéd őket.
A betalálást, meg egy friss husi se ússza meg.
Talán, ha ül ott valaki ismerősöd, megúszhatod.
8: "hajolnál a szappanért"
A memeken kívül vehetnéd komolyabban is a börtönt.
Ha lehajolnék, és odajönne vki akkor az pöcs és szemgolyó nélkül távozna.
Nem, nem szétverni akarom őket, lehetek jóban is velük, de ha kell akkor tudok olyat ütni, hogy leszakad az állkapcsa.
(Mellesleg, volt egy komolyabb drogbáró, még középsuli 3. Osztályában,akkor szabadult 1 év után, kötekedett, megtudtam hogy hova jár thaiboxolni, beiratkoztam, és másfél perc után a fejét rúgtam a földön, mindazokután, hogy nála gyengébbeket mert csak bántani, meg lányokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!