Hogyan tudnám ezt kiharcolni a főnöknél?
Figyelt kérdés
A főnököm ragaszkodik hozzá, hogy egy irodában dolgozzak vele, de nem értem az okát, ugyanis a mi közös munkánk így nem hatékonyabb, ellenben én a saját dolgaimmal nem bírok haladni, mert folyamatosan bejönnek hozzá a munkatársak mindenféle olyan dologgal, ami számomra egyáltalán nem releváns/fontos a munkám szempontjából, viszont folyamatosan kizökkentenek. Ha üzleti partner jön hozzá tárgyalni, őket is nálunk ülteti le (ahol olyan témákról beszélgetnek, amihez szintén nincs közöm, főleg, hogy sokszor még csak nem is munkáról van szó, hanem egymás "ajnározásáról"), én pedig egyáltalán nem bírok koncentrálni arra, amit csinálnék (könyvelek). A munkaköröm miatt igazából mindegy lenne, hogy hol dolgozom és van három üres iroda is az épületben, mégsem hagyja, hogy átköltözzek, amit még csak meg sem indokol. Mi nap közben alig váltunk pár mondatot, tehát tényleg nem azért tart maga mellett, hogy együtt dolgozzunk. Miért csinálja ezt?? Az őrületbe kerget, hogy hátráltatnak és számomra hihetetlen az, hogy egy munkavállaló dolgozni akar, jól és hatékonyan tudna is, de ezt az egy kérését nem kapja meg cserébe, hogy szeretne egy csendes kis zugot, ahol elmélyülten dolgozhatna?2021. okt. 21. 22:00
2/8 anonim válasza:
Mondd meg neki udvariasan (de ne meghunyászkodva), hogy téged a munkában hátráltat a nyüzsgés, zaj.
3/8 anonim válasza:
Nem véletlenül kurcsizni szeretne veled? Nem bunkóságból kérdezem, csak lehet ez a célja. Vagy ez teljesen kizart?
4/8 A kérdező kommentje:
Teljesen kizárt, szinte hozzám se szól és én sem nagyon szólok hozzá, mert mindig azt mondja, amikor próbálok vele munkával kapcsolatos dolgokat megbeszélni, hogy most benne van valamiben és nem ér rá. Ezért mondom, hogy tényleg semmi értelme annak, hogy egy légtérben kell vele lennem. A munka jellegét egyébként szeretem, ezért nem mondtam még fel, de már nagyon nehezen bírom.
2021. okt. 21. 22:29
5/8 anonim válasza:
Akkor mondd neki : Astala Vista Baby!
6/8 anonim válasza:
Látványosan zárkózz magadba. Nagyon jó füldugók vannak már a munkavédelmi boltokban, tényleg nem hallatszik be semmi. Ha tényleg ritkán kell beszélnetek, majd ráun, hogy hiába szól, nem hallod.
7/8 anonim válasza:
Szerintem is zajvédőt kell fölvenni vagy mondj fel.
Kérjél tőle időpontot amikor egy negyedórát rád szán, hogy elmondhasd a bajodat. Ha ennyit se tesz meg, keress másik munkát
8/8 anonim válasza:
Ettől én is megőrülnék. Amúgy olyan, mintha felügyelni akarna, hogy tényleg dolgozol-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!