Micsoda beszéd ez egy lánytól?
Figyelt kérdés
Qurva ronda vagy es csak szanalombol irtam vissza
Anyadek h tudtak egy ilyen nyomott feju idiotat ossze hozni Snapen írta.
Nyugodt vagyok de azért picit fájt de számítottam erre tudtam előre a túl szép lányok ilyenek beképzelt mocskos ribanx mind persze ha milliárdos lennék szeretne a pénz miatt.
2023. dec. 19. 00:13
11/19 anonim válasza:
Saját szinteden keress nyomika. Amúgy jah ilyen bunkó fiatal nőből sok van!
12/19 anonim válasza:
Elég bunkó. Szépen is le lehet írni, hogy nem vagy az esete. Hagyd a francba és lépj tovább.
13/19 anonim válasza:
Én általában akkor írok ilyeneket, amikor a másik fél 3. kérésre sem kopik le, hanem tovább nyomul ;)
14/19 anonim válasza:
De amúgy miért vergődtél neki?
Mármint az amit írtál, hogy mit írtál, az nettó önsajnáltatás, önmagad leszólása. Ő lényegében csak folytatta azt, amit te elkezdtél. De minek kezdted el?
15/19 anonim válasza:
Hát nem megnyugtató, hogy ilyenek kezébe kerül az ország jövője. De nem kell törődni vele, a tudásod, munkád révén révén sikerülhet Neked sokkal termékenyebb életet élned.
16/19 anonim válasza:
(Mármint a lányénál. Nyilván az ilyenek nem sok pluszt hoznak az emberiségnek, nem kell megalázkodod, mert az ilyeneknek úgysem számít egy szava sem)
17/19 anonim válasza:
(Folytatás 2: Amúgy a lányok, nők többsége jó ember, nem érzem hogy tendencia szerint rossz emberből lennének, az emberek nagy része nemtől függetlenül jó.)
18/19 anonim válasza:
Undorítasz. A faszodat letépnéd tőből, hogy egy "szép lány" hozzád szóljon, de ha nem olyan kis szerénykedve teszi, ahogy megálmodod, akkor máris qrva.
19/19 anonim válasza:
Na és, pont ezen a ponton nem tud igazán mellélőni a Kérdező, a lány maga kalibrálta be magát, nem is igazán lehet érteni, mint mond. Viszont a XXI. század úgy is nagyon más lesz, mint ahogy a múltból elképzelnénk, és ez egy kicsit minden ember számára kihívás lesz. Egyszerűen egy olyan világban fogunk felnőni, ahol már nem tehetjük meg azt a fajta kisujjeltartást, mint a XIX XX. században. Hirtelen összefonódik a sorsunk a III. világ szegéneinek életével, és világjárványok, elsivatagosodás, mindenféle globális probléma csak egyszerre közösen lesz megoldható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!