Egy ilyen hazugságért meg tudnátok bocsátani?
A hazugság?
Nem szép dolog.
Az sem, hogy másnak akartad mutatni magad.
"De nem rosszból mondtam"
Vagyis nem akartál ártani vele.
De pont elég az, hogy hazudtál, és menőbbnek akartál tűnni. Igen, menőbbnek akartál tűnni. Legalább magadnak ne hazudj.
Amit csináltál, ennek ez a következménye, most már ne sírj miatta. Viseld el, majd elmúlik a hatása.
Legközelebb meg ne csinálj ilyet.
Hazudni (azért, hogy magadat jobb színben tüntesd fel) nem szép dolog, de azért nem is jár érte fővesztés szerintem.
Remélhetőleg nemsoká lecseng ez a sztori és elfelejtik.
Viszont egy jó tipp a jövőre nézve: onnan fogod tudni, hogy felnőttél, ha nem problémázol ilyeneken, és el tudod fogadni, hogy mindig lesznek nálad jobbak/szebbek/okosabbak/ügyesebbek. Illetve, hogy törekszel arra, hogy jobb legyél, nem csak annak hazudod magad :)
Hazudtál, és az aki ilyen kis szron hazudik, megbízhatatlan.
Bocs, ez az igazság.
Volt ilyen ismerősöm, ő is csak apróságokban "füllentett", de egy idő után azt sem hittük el, amit kérdez. Megérte hazudnia? Ja, egy barárja nincs, mert senki nem bízik benne.
A kisebbségi komplexusodat meg nem hazudozással, hanem pszichológussal kell kezeltetni.
Igen, ezt akartam még mondani: hogy innen kezdve fenntartással fognak téged kezelni.
Nagyon nem éri meg.
Én a helyedben többé nem hazudnék, és akkor egy idő után talán elfelejtik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!