Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen sok 20-25 éves...

Miért ilyen sok 20-25 éves házasodik ilyen fiatalon?

Figyelt kérdés
10-15 éve brutál ritka volt az ilyen a házasság, ma meg szinte alap lett ilyen fiatalon gyerek és házasság.
2023. dec. 16. 07:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

#9 és akkor erre az a megoldás, hogy csak azért összeházasodsz valakivel, hogy azzal saját ingatlanhoz juss? Gratulálok ehhez a csodás értékrendszerhez.

Egyébként én nem fogok fedél nélkül maradni, szüleimnek van 2 háza + telek, szóval bármi van, van hova mennem meg majd öröklök is, nyilván akinek nincs ilyen szülői háttere, annak szívás, de ez még mindig nem ok arra, hogy a párkapcsolatot/házasságot használja az előrejutáshoz :D Ez akárhonnan nézem, mindenhogy gáz, de mindenki úgy szúrja el az életét, ahogy akarja.

2023. dec. 16. 10:01
 12/15 anonim ***** válasza:

#11 te mi a f*szrol beszelsz?

Attol meg, h vkivel osszehazasodok nem jutsz sajat ingatlanhoz. En a lakasvasarlasrol beszeltem. Ha ugyis van hova menned akkor inkabb vennek fel hitelte lakast es ha vmi miatt nem tudom fizetni, akkor kiadom es abbol fizetem a hitelt aztan hazakoltozok.

2023. dec. 16. 10:12
 13/15 anonim ***** válasza:

“Attol meg, h vkivel osszehazasodok nem jutsz sajat ingatlanhoz.”

Nane, én azt hittem házasságkötéskor mindenki kap egy 300 milliós budai villát. Ne nézzél már hülyének, nyilván tudom, hogy nem jár ingatlan a házassághoz, DE sokan házasodnak azért, hogy fel lehessen venni a babavárót, csokot. Nem azért, mert az utóbbi években hirtelen annyira megnőtt volna a szerelmesek száma.

2023. dec. 16. 10:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Regen tobben vallaltak gyereket fiatalon. Szerintem nemjo a tul oreg szulo. Lekorlatozza a kozos programokat. (En pl apammal jartam edzeni) Engem 20 evesen csinaltak. Jobban megertettuk egymast pl mint nagyapammal.. az mar nagy korkulonbseg.
2023. dec. 16. 10:59
 15/15 anonim ***** válasza:
72%
Az elso hazassag, amiben a gyerek jon altalaban, szinte mindig valassal vegzodik. Most ehhez kepest nem hiszem, hogy baj lenne ujrakezdeni meg mindig fiatalon.
2023. dec. 16. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!