Miért ilyen sok 20-25 éves házasodik ilyen fiatalon?
#9 és akkor erre az a megoldás, hogy csak azért összeházasodsz valakivel, hogy azzal saját ingatlanhoz juss? Gratulálok ehhez a csodás értékrendszerhez.
Egyébként én nem fogok fedél nélkül maradni, szüleimnek van 2 háza + telek, szóval bármi van, van hova mennem meg majd öröklök is, nyilván akinek nincs ilyen szülői háttere, annak szívás, de ez még mindig nem ok arra, hogy a párkapcsolatot/házasságot használja az előrejutáshoz :D Ez akárhonnan nézem, mindenhogy gáz, de mindenki úgy szúrja el az életét, ahogy akarja.
#11 te mi a f*szrol beszelsz?
Attol meg, h vkivel osszehazasodok nem jutsz sajat ingatlanhoz. En a lakasvasarlasrol beszeltem. Ha ugyis van hova menned akkor inkabb vennek fel hitelte lakast es ha vmi miatt nem tudom fizetni, akkor kiadom es abbol fizetem a hitelt aztan hazakoltozok.
“Attol meg, h vkivel osszehazasodok nem jutsz sajat ingatlanhoz.”
Nane, én azt hittem házasságkötéskor mindenki kap egy 300 milliós budai villát. Ne nézzél már hülyének, nyilván tudom, hogy nem jár ingatlan a házassághoz, DE sokan házasodnak azért, hogy fel lehessen venni a babavárót, csokot. Nem azért, mert az utóbbi években hirtelen annyira megnőtt volna a szerelmesek száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!