Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Panel lakásban ki mivel üti...

Panel lakásban ki mivel üti el az idejét?

Figyelt kérdés
Lehet furán hangzik ,de szoktam ezen gondolkozni ,hogy vajon ki kit csinál, nyilván ha egyedül él valaki!
2023. dec. 15. 20:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nincs időm, bárcsak lenne.

De tippeket tudok adni pl.: kanapén kuckózás macskával összebújva forrócsokival és rágcsával jó filmeket néznék,

Edzenék videókra, olvasnék, feldíszíteném a lakást, zenét hallgatnék, relaxálnék, festenék, horgolnék, kötnék, sütögetnék, főzőcskéznék, számítógépen bármit lehet játszani, híreket olvasni, mobilon görgetni az instát, tiktokot akármit, PS játékokkal játszanék, számosfestő.

Most az hogy panel igazából nem befolyásol semmit.

2023. dec. 15. 21:48
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Olvasok, netezek, takarítok, pihenek, mosok. Semmi extra.
2023. dec. 15. 22:16
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként igen , a kertes házban sem lehet este mit csinálni :)
2023. dec. 15. 22:17
 14/22 anonim ***** válasza:
59%
A legújabb hobbim a csillagászat, amit egy hordozható teleszkóppal szoktam nézni, de rájöttem hogy szomszéd csajt is lehet vele figyelni.
2023. dec. 15. 22:28
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést. Gondolod, hogy nyáron - azért mert világos van - mindig lent van az ember a panelból vagy mi? :D Meg amit írt valaki, hogy hiába van kert, 4kor besötétedik, az ott lakók is bent lesznek.

Nekünk van kutyánk, szóval kell vinni sötétben is sétálni. Meg akinek gyereke van, az - hacsak nem brutál zegernye idő van - viszi sétálni, kismotorozni, játszóra stb. ovi vagy suli után. Vásárolni, moziba, színházba, barátokkal, családdal találkozni, gyerekkel edzésre, különórára menni stb. ugyanúgy lehet/kell hétköznap munka után, mindegy, hogy sötét van vagy sem. Bent meg pont ugyanazt csinálom, amit nyáron ha bent vagyok, dolgozom, tv-t nézek, főzök, házimunkát végzek, netezek, férjemmel társasozunk, olvasok, a kutya fülét vakargatom stb. Míg egyedül éltem is kb. ezeket csináltam, férj nélkül. :D

2023. dec. 16. 11:52
 16/22 anonim ***** válasza:
"Hacsak nem brutál zegernye idő van" De érdekes ez a kifejezés, soha életemben nem hallottam még, pedig 40+os vagyok. :) Az ország melyik részén, melyik megyékben használják ezt a kifejezést? B-Kk déli részén éltem, ott soha nem hallottam, aztán itt Bp-en sem.
2023. dec. 16. 15:50
 17/22 anonim ***** válasza:
Írok, zenét hallgatok, énekelek, főzök, elmegyek sétálni... ugyanazt, mint kertesben, csak 3x több időm marad, mert nem kell a hülye kerttel foglalkozni.
2023. dec. 16. 18:00
 18/22 anonim ***** válasza:
Budapesti vagyok, anyu Békés megyei, de szerintem ezt valami irodalmi műben olvastam (talán Téli berek?) és megtetszett, megragadt, szoktam néha használni. Megkérdeztem a férjem, hogy ismeri-e a kifejezést, azt mondta, hogy kizárólag onnan, hogy néha én szoktam használni... :D
2023. dec. 16. 19:10
 19/22 anonim ***** válasza:
Köszi, 18-as! :) Én is megkérdeztem, sose hallotta még senki a családban. A neten ezeket találtam róla: tájszó, orosz eredetű, "túl a Dunán divatos szó". Érdekes szó, ma is tanultam valamit. Köszi! 😊 Zegernyementes boldog karácsonyt! :)
2023. dec. 16. 20:44
 20/22 anonim ***** válasza:
Köszönöm, bár egy kis havat el tudnék viselni. :)
2023. dec. 16. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!