Panel lakásban ki mivel üti el az idejét?

Nincs időm, bárcsak lenne.
De tippeket tudok adni pl.: kanapén kuckózás macskával összebújva forrócsokival és rágcsával jó filmeket néznék,
Edzenék videókra, olvasnék, feldíszíteném a lakást, zenét hallgatnék, relaxálnék, festenék, horgolnék, kötnék, sütögetnék, főzőcskéznék, számítógépen bármit lehet játszani, híreket olvasni, mobilon görgetni az instát, tiktokot akármit, PS játékokkal játszanék, számosfestő.
Most az hogy panel igazából nem befolyásol semmit.

Nem értem a kérdést. Gondolod, hogy nyáron - azért mert világos van - mindig lent van az ember a panelból vagy mi? :D Meg amit írt valaki, hogy hiába van kert, 4kor besötétedik, az ott lakók is bent lesznek.
Nekünk van kutyánk, szóval kell vinni sötétben is sétálni. Meg akinek gyereke van, az - hacsak nem brutál zegernye idő van - viszi sétálni, kismotorozni, játszóra stb. ovi vagy suli után. Vásárolni, moziba, színházba, barátokkal, családdal találkozni, gyerekkel edzésre, különórára menni stb. ugyanúgy lehet/kell hétköznap munka után, mindegy, hogy sötét van vagy sem. Bent meg pont ugyanazt csinálom, amit nyáron ha bent vagyok, dolgozom, tv-t nézek, főzök, házimunkát végzek, netezek, férjemmel társasozunk, olvasok, a kutya fülét vakargatom stb. Míg egyedül éltem is kb. ezeket csináltam, férj nélkül. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!