Panel lakásban ki mivel üti el az idejét?
Figyelt kérdés
Lehet furán hangzik ,de szoktam ezen gondolkozni ,hogy vajon ki kit csinál, nyilván ha egyedül él valaki!2023. dec. 15. 20:08
4/22 anonim 

válasza:

Kalapáccsal. Hidd el! Kalapáccsal.
Esetleg meg a fúró...
5/22 anonim 

válasza:

#mindentishallani
#állandóanfúrnak
#állandóankalapálnak
6/22 anonim 

válasza:

épp hallgatom a szomszéd pofázását. de mindjárt odamegyek és beverek egyet
7/22 anonim 

válasza:

Amit a téglában meg a házban. Mert 4-kor sötét van, a kertes házas se matat kint. Főzés, mosás, takarítás, filmezés, olvasás, telefonozás.
8/22 anonim 

válasza:

Én például dolgozom itthonról, de nem nonstop itthon vagyok akkor sem, ha nem dolgozom. Van, hogy egész nap mászkálok, kirándulok, programra megyek és csak aludni jövök haza.
9/22 anonim 

válasza:

Panel lakásból is ki lehet ám menni. Én hétvégén sötétedésig kint vagyok, hétköznap sem vagyok egész nap otthon. Bent meg azt csinálom, amit mindenki: olvasás, netezés, házimunka stb.
10/22 anonim 

válasza:

Ütvefúróval! -Vicceltem, - utálom a feleslegesen csörömpölőket, de ezt a poént nem hagyhattam ki! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!