Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ízlésficam vagy valami más,hog...

Ízlésficam vagy valami más,hogy szépnek,vonzónak tartom az extrém kövér nőket?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs,miért van ez.Semmilyen más alkatú nő nem vonz,csak a hatalmas idomokkal rendelkező nők,akiknek mindenük óriási.Sokkal szebbek számomra,mint a manöken alkatúak.Más is van esetleg így ezzel? Lehetnek olyan nők is,akiknek a nagyon kövér férfiak jönnek be?/Amúgy én normál alkatú férfi vagyok/

2023. dec. 14. 15:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
8-as: 183 cm, 85 kg. 9-es: egyetértek veled. Azért imádom őket,mert hatalmas, puha, bársonyos a testük. Valamiért azokkal a nőkkel érzem magam csak jól, akik sokkal nagyobbak, mint én.
2023. dec. 15. 08:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Ezt kár erőltetni, akik nem voltak még nagytestű nővel, ők nem tudják, hogy milyen érzés egy kényelmes párnára ráfeküdni, amikor nem kell attól tartani, hogy összeroppantom szegényt, hanem csak úgy kényelmesen ellazulni rajta.

Meg azt sem tudják, hogy milyen kényelmes tud lenni a "behatolási szög", ezt nehéz is elmondani, érezni kell.

Nagytestű nő lehet persze formás alakú, lehet formátlan, lehet szép arcú, lehet kevésbé. Sajnálom, hogy kissé tárgyiasítom őket, egyébként valójában nem, hiszen méltányolom és becsülöm az embert is, ugyanakkor az élvezet kölcsönös, hiszen ő jajgat állati módon, felverve az egész házat, miközben megdugom, mert én is egy szexuális tárgy vagyok az ő számára, tehát én is élvezem, meg ő is.

Igazából ez egy különös érzés, visszatérnek olyan régi reflexek, amikor fiatalként megdugtam egy hozzám képes hatalmas testű nőt és rögtön elsültem a hatalmas élvezettől.

De ez inkább az első alkalomnál fordul elő (új nő, új test, új élmény), később azért már tovább tart.

2023. dec. 23. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!