Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet hogy egy ma 80+os...

Hogy lehet hogy egy ma 80+os bácsikának, aki a 80-as években Commondore 64-re fejlesztett játékot, fogalma sincs róla hogy mi az hogy Xbox?

Figyelt kérdés
Mert egy olyan idősnek, akinek életébe nem volt köze a modernt informatikai technológiához, azt még értem.
2023. dec. 13. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán más irányt vett az élete, nem követte tovább a számítógépes játékok világát.
2023. dec. 13. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
mert bár akad, aki idős koráig követi a technika fejlődését, azért sokan leragadnak annál, ami egyszer úgy igazán a szívükhöz nőtt. neki az jelentette a játékfejlesztést, hogy 320*200 felbontásból és 64 kilobyte-ból kell kivarázsolni, amit ki lehet. ehhez képest egy xbox, de igazából minden későbbi platform teljesen más világ. gondolom, ez már nem vonzotta különösebben. na meg könnyen lehet, hogy közben más lett a prioritás az életében.
2023. dec. 13. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyugi: én 41 vagyok, de csak hallottam róla, hogy ez van, de nem tudnám elmondani/elmagyarázni én sem, hogy mi ez, hogyan működik, mennyibe kerül, stb.
2023. dec. 13. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyszerűen már nem érdekli.

Apám világ életében vezetett, de ma leteszi a haját egy adaptív tempomattól, vagy sávtartótól. Pedig még csak közelít a 70-hez.

Egyszerűen elveszíti, elfogy az érdeklődés az új dolgok iránt, és pillanatok alatt elveszíti a fonalat olyan gyors a technológiai fejlődés. Onnantól meg visszajönni, pláne egy idős embernek, nagyon nehéz

2023. dec. 14. 08:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!