Miért hiszik azt emberek, hogy a gyerek meg a család az egyetlen boldogság és miért erőltetik?
Én se értem.
Ráadaásul mikor nehéz élethelyzetbe vállalják.
Alapvetően is rabszolgaságnak látom, ha milliárdos lennék sem kellene.
Van ismerősöm, aki vagy xar munkahelyen dolgozik, munkásszállón él, de jön a gyerek, olyan nőtől, akinek már van gyereke.
Vagy alig bír megélni, de azért kell a gyerek, mert hát a szeretet a lényeg.
Na, az ilyet végképp nem értem.
A leszavazott illető vagy troll, vagy olyan ember aki miatt a kérdés megszületett. Ezek az emberek a leg kibirhatatlanabbak munkahelyeken, mert mindig a családdal jönnek. Amúgy nem, egyáltalán nem akarok családot, csak néha irritáló hogy minden beszélgetésben feljön a barátnő meg a család téma, holott engem tényleg nem érdekel és nem is működne amúgy se. A világ pokla omlana rám, ha gyerekem lenne véletlen is. Egy az, hogy felelősség, ideggel jár, nagyon irritálnak a gyerekek és sorolhatnám.
21-es : Azért tényként kezelem, mert engem meg az ilyen gyerekezős családemberek nyaggatnak állandóan, hogy ez az élet, közben lenézik azt hogy énnekem vannak saját dolgaim meg "mihasznának" szólítanak azért, mert Fideszt követik. Engem nem érdekel a politika, de akibe sikerül ezeket a propagandákat benevelni, na az az igazi értéktelen ember.
Kérdező, nem érdemes foglalkozni olyan emberekkel, bólogass!
Igen Béla!Neked van igazad!
Ha látják, hogy nem idegesít, abbahagyják!
Rengeteg ilyen ember van, céljuk a hergelés, hogy rosszul érezd magad, illetve magukat különbnek!
Ez kb. olyan mint amikor megkérdezik, te miért a piros színt szereted, miért nem a kéket?
Válasz: Csak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!