Miért hiszik azt emberek, hogy a gyerek meg a család az egyetlen boldogság és miért erőltetik?
Figyelt kérdés
30 vagyok és nem tudnám elképzelni hogy ilyen életet éljek. Amúgy is idegesítőek a gyerekek meg egyáltalán nem aranyosak.2023. dec. 12. 06:54
11/36 anonim válasza:
30 éves gyerektelen ember komolytalan a számomra. Az maga egy durcás gyerek. Mint a kérdező.
12/36 anonim válasza:
En is undorodok a gyerekektol ezert fogok 14-16 ev koruli kissrscot neveloszulosegbe fogadni. Ha gond van vele es nem tudunk osdzeferni visszakuldhetem es o is tsvozhat ha nem jon ki. Ez a legjobb megoldas.
Nem akarom se az allamra se a szemet rokonsimra hagyni a lakasom. Az egxik hadzonledo fereg rokon azota nem is talalkozik velem,amiota elmondtam h fogadok gyerekeket a kozeljobonen ,h legyen orokos es csaladom a pasimon kivul.
13/36 anonim válasza:
A 30 éves gyermektelen komolytalan, de akinek ennyi idősen van már 3 gyereke albérlet be 0 ledolgozott munkaórával az nem? Érdekesek vagytok
14/36 anonim válasza:
Az is előrébb tart,mint a gyerektelenek. De a többségnek nem 3 gyereke van.
16/36 anonim válasza:
15ös ennyit az írni olvasni nem tudó kisebbségiek is le tudnak tenni az asztalra.
17/36 anonim válasza:
Ki erőlteti? Valaki kényszerít, hogy foglalkozz a gyerekekkel? Tiltsd le az összes gyerekes ismerősöd, ne is találkozz velük, aztán legyél boldog. 🙂 (Mielőtt azt hinnéd, nem, nem gondolom, hogy a gyerek és a család minden boldogság forrása, de ez a fajta nyafogás hihetetlen a gyermektelenek részéről. A kutyát nem érdekli van-e gyereked az aktuális partnereden kívül kb.)
18/36 anonim válasza:
A terhesség a legrosszabb nemi betegség, inkább legyek aids-es.
19/36 Metionin válasza:
Csak a szűk látókörű emberek hiszik azt, akiknek a házasságon és a gyereken kívül nem volt más céljuk és előtte sem volt sok életük. Az ilyet ha teheted, kerüld. Ha nem tudod kerülni, akkor ignoráld.
20/36 anonim válasza:
A "kérdéseddel" annyi a probléma, hogy tényként próbálod betáplálni a te nézőpontodat a kérdést elolvasókba. Nem nevelek gyereket, nem is szeretnék, - tehát nem "ellenség" vagyok, - de ez így eléggé sánta mégis!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!