Aki már megélte az igazi emberi gonoszságot,az már nem fél senkitől?
Előre leszögezem,hogy se sajnáltatni,se az égbe emelni nem szeretném magam,szimplán érdekel, hogy más is érez,érzett-e így?
Fiatal koromban belekerültem egy "klasszikus" bántalmazó kapcsolatba, de idővel " öntudatra" ébredtem és szembeszálltam vele minden téren.Megtapasztaltam az emberi kegyetlenség legmélyebb bugyrait is.Azóta rendeztem az életemet, de egy valami nem változik.Azóta is azt érzem, hogy nem félek már senkitől, nincs olyan ember a világon, aki ellen már ne mernék fellépni.Itt természetesen nem arra gondolok, hogy én vagyok a Jani a gáton és senki nem győzhet le, ölhet meg stb., mert ez természetesen megtörténhet,de azt a bénító,magatehetetlen félelmet,amit akkor fiatalon megéltem már nem képes belőlem senki kiváltani, bárkivel szembemegyek.
Más is érzi ezt, aki fiatalon hasonlókat megtapasztalt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!