Fiatal nő rövid hajjal milyen benyomást kelt benned?
Van akinek nagyon jól áll. Személyes ismerősöm is van, aki a rövid hajtól egyszerűen ragyog. Elképesztően jól áll neki, és amúgy fiúsabb is a stílusa de ettől ez független. Nem az jut eszembe hogy leszbikus lenne ha ilyet látok, hanem esetleg megállapítom, hogy jól áll-e vagy sem szerintem és igazából arra gondolok hogy ez a nő bátor, nem foglalkozik a hosszú haj a szép nőies, nem akar ennek megfelelni, emiatt felnézek rájuk.
Én csak állig érőre szoktam vágatni, azzal vagyok önazonos leginkább, szerintem a rövidebb nem is állna jól nekem, de már erre is a környezetemben lévő nők és férfiak úgy reagálnak mintha a karomat vágtam volna le. Mondjuk néhányuknál tudom hogy abból fakad hogy ők nem tudják megnöveszteni hosszúra valamiért a sajátjukat. Nekem megnő fenék alá is, de jobban szeretem rövidebben, akkor is ha tudom hogy a pasiknak nem az a prioritás.
En nemreg egy nagyon jo alAku (nagy mell mormal fenek vekony derek ) lattam 5 mm-es haju not. Smink,noies ruha volt rajta. Heterokent az volt az elso gondolatom,h milyen csinos noies dogos. Madodik,h lehet,h zsido? Sorozatban lattam,h ott minden no barna parokat hord meg mashol is hallottam,h ok kopaszok es parokat hordanak. (Sokszor igazat adok nekik.)
Szoval van tukrod es ha ugy latod,jol all,akkor csinald.
De akkor smink,koromlakk mukormokkel,noies ruha,bizsuk .
N
Nekem èvek óta rövid a hajam, ès mègse vagyok nèni. Vèkony szálú, ritka a hajam. Covid alatt mèg jobban megritkult. Ha hosszúra hagynám ( akár fül alatt èrőre) akkor brutál lapos lenne ès foltokban kopaszos hatást keltene.
Így rövisre hagyva van tartása. Az arcformámhoz jól áll.
Èn azt tapasztaltam hogy nem jön be a fèrfiaknak. Mèg a kopaszos, lapos hajat is jobban elviselnèk. Règebben amikor ismerkedtem, mindig meg akartál velem növeszteni a hajam, mert hát jól nèzek ki, tetszek nekik, deeee hosszú hajjal jobb lenne...
Egy kezemen meg tudom számolni hány pasi ismerősömnek jött be a rövid haj. Azok is mind 40 felettiek.
Közèpiskola vègèn váltottam rövidre. Sokan leszbinek nèztek, cikiztek miatta.
Lehet mondjuk az is számít, hogy egy règimódi fos helyen èlek. Borsodi falu. Pesten, vagy nagyobb városokban lehet modernebb gondolkodásúak ès máskèpp állnak hozzá
34/F vagyok, és egyike vagyok azon ritka férfiaknak, akinek nagyon tetszik a rövid haj a nőkön. Volt egy kolléganőm kb. 5 éve, akinek nagyon-nagyon (fent 3-4 centis) rövid haja volt oldalt és hátul géppel nyírva, szép arcú, nőies, csinos nő. Ha akkor épp nem lettem volna kapcsolatban, akkor bepróbálkoztam volna, mert akkor épp egyedülálló volt.
Tény hogy kevesebben vagyunk olyan férfiak, akiknek tetszenek a rövid hajú nők, de állítólag akiknek ez tetszik, azoknak nagyon tetszik.
Ez nem így van utolsó. Ízlés kérdése. Én imádom ha egy nőnek rövid haja van (pl. színésznő). Szerintem sokkal szexibb mint a hosszú haj, és kicsit vagányabb is lesz tőle.
10:13, állig érő vagy annál kicsit feljebb, igazából extrémebb frizura lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!