Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha letiltottam egy olyan...

Ha letiltottam egy olyan fiút,akinek nagy az egója,akkor vajon zavarta őt?🤔

Figyelt kérdés
2023. dec. 4. 19:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Tiltani azok szoktak, akik nem tudnak frusztrációt viselni.

Nagyon gyerek vagy még, nulla önbizalom, önismeret.

Tudod az értéked? Aki tudja, annak fel sem merül, hogy ide írjon, vannak szeretetteljes, empatikus, baráti, családi kapcsolatai, ahol ilyen kérdések megjelenhetnek. Nem Gizikétől, Mucsaröcsögéről várja a tuti választ.

Nagyon szomorú vagyok miattad, mert még mindig belőletek van több. Eszköztelen, önbizalomhiányos, frusztrált, szorongó nőkből, akik persze idegeneknek mernek visszapofázni, ha nem tetszik a válasz, mert annak nincs tétje, de hogy a valóságban vállalják magukat, na az messze van. Tiltogatnak, mint az ovisok.

De ez a környezeted műve veled. Ezért kell pszichológus.

2023. dec. 5. 05:43
 22/23 anonim ***** válasza:
49%

Ja, és én voltam a 8-as is, a kivetítésed nem jött be.

10 éve házas, 37 éves NŐ vagyok, kapcsolati dinamika szakértő. Akinek fogalma nincs miért próbál edukálni ezen a szörnyű oldalon. 100-ból 99 nem érti, annyira traumatizált.

Talán mert kitartásra, harcra neveltek. De ez még az én önismereti munkám már.

2023. dec. 5. 05:48
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem rosszindulatúak vagyunk, hanem felnőtt realista emberek.

Az hogy nem azokat a válaszokat kapod amin hisztizel, csak az éretlenséged igazolja.

Nem kellesz neki, fogadd el.

Biztos ő sem tökéletes, de mint írtam, több csajt hülyítünk, így ha egy besértődik, nem izgat minket.

Fűzzük a többit. :)

2023. dec. 5. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!