Letiltottam a tanáromat, mert mostanában bunkóan viselkedett velem, de most hogy letiltattam a facebookomról jobban megutált, most mit csináljak?
Csak szerintem egyszerre vicces és szomorú, hogy a facebook már a tanár-diák kapcsolatokba is beszivárog...?
Tanulj rendesen, és figyelj órán.
"bunkóan viselkedett".. A magyar tanárodat tiltottad le?: ) Jobb lenne, ha megint beszélgetnétek.
Már látom magam előtt hol fogunk tartani pár év múlva. Ha a gyerek rosszul viselkedik, a tanár nem fogja lájkolni a képeit, sőt.. Teleírogatja az üzenőfalát hülyeségekkel.
(Ha nem vetted volna észre az iróniát:
Nem "bunkóan", hanem "bunkón".. ezért mondtam hogy jobb lenne, ha továbbra is beszélgetnél a tanároddal, bőven lenne még mit tanítania neked)
hát semmit, ez van. én se akadok ki, ha vki -ráadásul általam ismeretlen okból- egyszerűen, szó nélkül letilt. az elején még próbáltam érdeklődni, hogy de mégis mi a frász van, de miután pár alkalommal kiderült h vmi bas... nagy ökörség áll a háttérben, én befejeztem az ezen való töprengést, és egyszerűen nem érdekel.
Sztem pedig csak saját magát minősíti ... Ha vki ilyen sunyi, hogy nem mondja a szemedbe a baját, hanem tiltogat, mi a fenét foglalkozol vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!