Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha letiltottam egy olyan...

Ha letiltottam egy olyan fiút,akinek nagy az egója,akkor vajon zavarta őt?🤔

Figyelt kérdés
2023. dec. 4. 19:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz egy nagy egójú fiút magad mellé, ha amúgy hátránynak tartod?
2023. dec. 4. 22:40
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Tudjuk hogy ti is többel beszéltek, de mi is.

ez van. :)

2023. dec. 4. 22:43
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem akarok.Pont ezert tiltottam.A sok komment huszar felhuzott,mert engem tenyleg erdekelt ez a fiu,es normalis lany vagyok.Es pont en nem vagyok erdekelt.De mindegy,ezzel is csak o vesztett.Majd eljon az en kiralyom is egyszer😄kivarom.
2023. dec. 4. 22:44
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vesztett.

ez az egész tiltós dolog elég gyerekes, majd fog helyetted mást.

2023. dec. 4. 23:15
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Tiltogatni a tinik szoktak meg az éretlenek.
2023. dec. 4. 23:18
 16/23 A kérdező kommentje:
Milyen jo,hogy tisztaban vagyok az ertekeimkel ezert gondolom azt,hogy vesztett.Tiltani azok szoktak,akik meg akarnak uszni egy olyan dolgot,mint pl: a masik fel csunyan beszeljen veled vagy valamit lezartnak tekint,stb. Te is egy sertodott pasi vagy,akit tiltottak? Az nagyon szomi,de legkozelebb legyel figyelmesebb,es akkor teged sem er tiltas,puszika
2023. dec. 4. 23:42
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező - már magyarázhatod a bizonyítványod, de te vagy a felzaklatott - tehát ezen értelemben a vesztes is!

;)

2023. dec. 5. 00:12
 18/23 A kérdező kommentje:
Hmm,inkabb jot kacagtam rajta foleg azert,mert nem ismeritek a korulmenyeket,es ugy alkottok velemenyt:)) egyebkent nem valaszoltam volna egy valaszra sem,de nagyon unatkoztam aztan ugy voltam vele,h miert ne. Tulajdonkeppen nem is ismertek engem.Sem kulsore,sem belsore.Igy ez nem a szemelyemnek szol,barhogyan is probalkoztok:))na joccakat,felzaklatott pasik😄halkan megjegyzem: eleg erdekesnek tartom,hogy csak ferfiak irtak nekem negativ velemenyt:))
2023. dec. 5. 00:58
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorin ne tegyél fel ilyen kérdéseket mert csak rosszindulatú válaszokat fogsz kapni.

Én nem írok neked rosszindulatú választ mert én is sok olyan kérdést írtam ki amire csak negatív válasz jött és bár nem ismertem be de mélyen mégiscsak szarul esett.

Legyen szép napod!

2023. dec. 5. 01:05
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért, mit kellett volna mondanunk? Kánonban szidnunk neked a fiút, akit még te tiltottál le, mert nem kellettél neki? Kösz kihagyom, ez nem az a hely mint látod. Ha erre vágysz, menj át a felnőtt párkapcsolatokba. Ott a sok femináci majd összeszidja és megfejti miért ez a fiú volt maga a sátán :D És hogy te miért nem hibáztál abszolút semmiben, kicsit sem.

Kacarássz csak nyugodtan, igazából itt te tűntél végig elkeseredettnek. Én még meg is sajnáltalak volna amiért így megjártad vele, aztán felismertem ezt a flegma stílust és hozzáállást. Gondolom te magad vagy aki ugyanígy "taposod el" a nálad bepróbálkozó, kevésbé nedvesítő embereket is. Nekem ez oké te életed, csak akkor kicsit vicces lesz ugyanúgy számon kérni ilyen hevülettel és nagyképűen azt, amikor visszanyal a fagyi :)

2023. dec. 5. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!