Ha letiltottam egy olyan fiút,akinek nagy az egója,akkor vajon zavarta őt?🤔
Tudjuk hogy ti is többel beszéltek, de mi is.
ez van. :)
Szerintem nem vesztett.
ez az egész tiltós dolog elég gyerekes, majd fog helyetted mást.
Kérdező - már magyarázhatod a bizonyítványod, de te vagy a felzaklatott - tehát ezen értelemben a vesztes is!
;)
Gyakorin ne tegyél fel ilyen kérdéseket mert csak rosszindulatú válaszokat fogsz kapni.
Én nem írok neked rosszindulatú választ mert én is sok olyan kérdést írtam ki amire csak negatív válasz jött és bár nem ismertem be de mélyen mégiscsak szarul esett.
Legyen szép napod!
Miért, mit kellett volna mondanunk? Kánonban szidnunk neked a fiút, akit még te tiltottál le, mert nem kellettél neki? Kösz kihagyom, ez nem az a hely mint látod. Ha erre vágysz, menj át a felnőtt párkapcsolatokba. Ott a sok femináci majd összeszidja és megfejti miért ez a fiú volt maga a sátán :D És hogy te miért nem hibáztál abszolút semmiben, kicsit sem.
Kacarássz csak nyugodtan, igazából itt te tűntél végig elkeseredettnek. Én még meg is sajnáltalak volna amiért így megjártad vele, aztán felismertem ezt a flegma stílust és hozzáállást. Gondolom te magad vagy aki ugyanígy "taposod el" a nálad bepróbálkozó, kevésbé nedvesítő embereket is. Nekem ez oké te életed, csak akkor kicsit vicces lesz ugyanúgy számon kérni ilyen hevülettel és nagyképűen azt, amikor visszanyal a fagyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!