Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért regisztrál új profillal,...

Miért regisztrál új profillal, miután letiltottam?

Figyelt kérdés

Van egy nem normális ismerősöm, akit már eddig egyszer letiltottam. Aztán regisztrált egy teljesen új profillal, amire képes volt újra időt szánni és megkeresni. Azt is letiltottam. Most csinált egy harmadik profilt, amin jelölgetni kezdte a közös ismerőseinket, de nem vártam meg, hogy engem is bejelöljön, kapásból letiltottam.

Személyesen velem mindig ellenségesen nyilvánul meg, ezért is volt szükség az online tiltásra, hogy legalább a neten ne kelljen látnom a buta arcát.

Ennek a folyamatos új profil készítésnek mi az értelme?

2019. júl. 21. 20:23
 1/4 A kérdező kommentje:
Velem azonos nemű, heteroszexuális emberről beszélek, tehát nem megszállott szerelmesről van szó.
2019. júl. 21. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Valamiért tartani akarja veled a kapcsolatot, kommunikálni akar veled, fáj neki hogy letiltottad, esetleg nem a kapcsolatot akarja tartani veled, csak arra kíváncsi, hogy mit teszel fel online, milyen az életed stb... Lehet más oka is csak most ez jutott eszembe.
2019. júl. 21. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Megszállott, csak nem szerelmes.

Azért csinálja, mert ad neki egy jó érzést, hogy kiadhatja magából a dolgokat. Vagy csak simán a megszálottaddá vált, nem szerelem, csak simán a megstállottad lett.

2019. júl. 21. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:
eszelős barom.
2019. júl. 21. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!