Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Zavaró lehet neked barátnődben...

Zavaró lehet neked barátnődben, barátodban, ha náthásan akarna talizni veled?

Figyelt kérdés
Nem lázas, vagy köhög, hanem csak az orra folyik.

2023. dec. 4. 10:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
A náthában nincs semmi extra, naponta találkozol olyannal akinek van és vagy elkapod tőlük is, vagy nem.
2023. dec. 4. 11:09
 12/19 A kérdező kommentje:
11 de azért a puszit mellőznéd Te is?
2023. dec. 4. 11:16
 13/19 anonim ***** válasza:
69%

#8 vagyok.

Puszi és ölelés nem lenne, de egyébként annyira nem tartanék tőle. Egyrészt nekem is van immunrendszerem, másrészt meg ha elkapom, azért az sem halálos baj.

Egyébként nálam a kérdés elméleti, mivel sok éve családos ember vagyok. Van két gyerekem, gondolhatjátok, mennyiszer voltak náthásak, köhögősek. 3-4 éves korukban sokszor egész télen felváltva azok voltak. Őket se rakjuk ki a lakásból ilyenkor, sőt, ha nem mennek oviba-iskolába, akkor otthon vagyunk velük egész nap. Puszi velük sincs ilyenkor, de pl. esti mese olvasáskor mellettük ülök.

2023. dec. 4. 11:18
 14/19 anonim ***** válasza:
61%
Sima náthánál nem zavarna, de nem pusziszkodnék. Ha komolyabb baja van és épp a fertőző fázisban van, akkor elnapolnám a találkozót. Nem vírushiszti miatt, hanem mert immunbeteg vagyok és egy sima influenza is kórházba szokott küldeni.
2023. dec. 4. 11:37
 15/19 anonim ***** válasza:
93%

Ha jól érzi magát, akkor találkozzunk.

Ha nem érzi jól magát, gyenge, lázas, vagy percenként fújja az orrát, akkor ne találkozzunk, abban nem lenne semmi jó neki sem.

Ha félek, hogy elkapok valamit, akkor nem találkozom vele. Pl. nemrég volt egy műtétem, előtte nem akartam senkivel sem találkozni, mivel ha bármit elkapok (nem covid, nem influenza) akár csak egy sima megfázás és máris nem vagyok altatható és nem műtenek meg.

2023. dec. 4. 11:44
 16/19 anonim ***** válasza:
72%
Igen, zavarna. Nem hiszem, hogy elkapnám tőle, szimplán nem bírom elviselni a náthás embereket. Legtöbbjük szipog, remegő, gyenge orrhangja van,és 2 percenkén fújja az orrát. Nyilván erről senki nem tehet, de attól még a hangok nem lesznek kevésbé idegesítőek.
2023. dec. 4. 13:28
 17/19 A kérdező kommentje:
16 ez brutál, idegesít ha vkinek orrhangja van?
2023. dec. 4. 13:44
 18/19 anonim ***** válasza:
92%
Megmondanám, hogy szépen otthon marad. Én átmegyek, persze, de ő ne utazzon betegen.
2023. dec. 4. 16:08
 19/19 anonim ***** válasza:
49%
Férjem van,a nátha váló ok?
2023. dec. 4. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!