Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megbíznál ezek után még a...

Megbíznál ezek után még a 'barátnődben'?

Figyelt kérdés

nem igazán ebbe a témába akartam, de a barátnőm olyan mintha az ikrem lenne, ugyanaz a gondolkodásunk, nagyon sok mindenben hasonlítunk.

de nem is ez a lényeg, szóval nemrég összejött egy sráccal, vele is jóba vagyok, 3an szoktunk elmenni sétálni meg ilyenek. de mostanába lese' szarja a fejem.

nem hívnak el, meg 1x volt egy olyan szólása hogy elkezdtünk ilyen veszélyes sz*rságot csinálni a barátjával mire ő ott izgult a pasija miatt , engem meg lese'sz*rt, pedig ugyanazt csináltuk.

tegnap is megkérdezte hogy elmegyek-e velük hnap(vagyis ma) sétálni aztán mndtam hogy nemtom meg kell kérdeznem, mire ő : de anyud ugyse enged el nem?:| aztán mondom akkor már megse kérdezem -.-

aztán mondta hogy majd ma megdumáljuk, aztán nemis szóltak meg nemis dumáltunk csak elmentek.

mit kéne csinálnom? énmár ugy nem nagyon tudok benne megbízni, nem ez volt az első eset

2012. máj. 12. 21:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? -.- Vinnyogás helyett miért nem vagy képes ezt vele megbeszélni??
2012. máj. 12. 21:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2012. máj. 12. 21:30
 3/13 A kérdező kommentje:
15. már sokszor össze vesztünk ez miatt, de mindig azt mondja hogy változtatni fog, de eddig még nem láttam változást, de egyrejobban ugy veszem észre hogy a pasija többet jelent neki mint a legjobb barátnője akit már ovi óta ismer:o
2012. máj. 12. 21:30
 4/13 anonim ***** válasza:

jóbarát ide vagy oda, nem kell mindig a nyakukon lógni! biztos szeretnének néha kettesben is lenni!

Különben meg át nem vágott, nem? akkor miért ne bíznál benne?

hívd el te őket valahova!

2012. máj. 12. 21:32
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha egy lánynak pasija lesz, az általában meghülyül. Ne félj, majd te is belekerülsz. :)

Én egyik barátnőm 24 éves, új pasija van, és hülye. :) Olyankor a pasi az első, és vele akar lenni. Sokszor észre sem veszik, hogy a barátaikat ezzel totálisan elhanyagolják.

Én is benne voltam. Szerencsére sikerült belőle tanulnom, így többet nem is fordul elő.

2012. máj. 12. 21:33
 6/13 anonim válasza:

De miért akarsz miért mindig velük lenni!

Ha olyan van akkor csinálj a barátnőddel külön programot, ne mindkettőjükkel, és akkor veled is foglalkozik..

És nem vert át, akkor miért ne bíznál benne?

2012. máj. 12. 21:36
 7/13 A kérdező kommentje:
szóval akkor hagyjam őket, és ne törödjek velük?
2012. máj. 12. 21:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Örülj neki,hogy eddig is magukkal hívtak :) Hagyd őket,hadd legyenek kettesben.
2012. máj. 12. 21:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is úgy kéne,hogy külön programokat csinálsz a barátnőddel,de csak kettesben.Ők néha szeretnének úgy lenni,hogy nincs más rajtuk kívül,ez normális,majd rájössz te is.:)
2012. máj. 12. 21:55
 10/13 A kérdező kommentje:
igen ugy kéne, csak az a gond hogy akkor meg a pasija haragszik meg hogy nem vele van szóval ez igy nem nagyon megy:\\
2012. máj. 12. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!