Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megbíznál ezek után még a...

Megbíznál ezek után még a 'barátnődben'?

Figyelt kérdés

nem igazán ebbe a témába akartam, de a barátnőm olyan mintha az ikrem lenne, ugyanaz a gondolkodásunk, nagyon sok mindenben hasonlítunk.

de nem is ez a lényeg, szóval nemrég összejött egy sráccal, vele is jóba vagyok, 3an szoktunk elmenni sétálni meg ilyenek. de mostanába lese' szarja a fejem.

nem hívnak el, meg 1x volt egy olyan szólása hogy elkezdtünk ilyen veszélyes sz*rságot csinálni a barátjával mire ő ott izgult a pasija miatt , engem meg lese'sz*rt, pedig ugyanazt csináltuk.

tegnap is megkérdezte hogy elmegyek-e velük hnap(vagyis ma) sétálni aztán mndtam hogy nemtom meg kell kérdeznem, mire ő : de anyud ugyse enged el nem?:| aztán mondom akkor már megse kérdezem -.-

aztán mondta hogy majd ma megdumáljuk, aztán nemis szóltak meg nemis dumáltunk csak elmentek.

mit kéne csinálnom? énmár ugy nem nagyon tudok benne megbízni, nem ez volt az első eset

2012. máj. 12. 21:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A pasijának nincsenek barátai?

Jó lenne valahogy megbeszélni ezt a dolgot,hogy mindenkinek jó legyen.

2012. máj. 12. 22:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Törődj bele ez van

Egy pasi/csaj tönkre tudja tenni a legjobb barátságot is

2012. máj. 12. 22:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha barátnők vagytok, nem annak kellene lennie a programnak, hogy te velük jársz sétálni. Ha tényleg a barátnőd, akkor kettesben is kellene lennetek, a barátja nélkül, mert harmadiknak lenni semmi értelme. Te élvezed? Egyébként meg beszélj vele, az ilyesmit csak úgy lehet helyretenni. Mondd meg, hogy téged zavar, hogy nem foglalkozik veled, hogy látszólag nem érdekled egyáltalán.
2012. máj. 13. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!