Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Másnak is rosszul esne?

Másnak is rosszul esne?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem,a szüleim a mindeneim,a legjobb szülök,a legfontosabbak az életembe!

Otthonról elköltöztem kb.10éve, van köztünk kb. 300km, ök nem szoktak jönni ami nekem fáj :(

Tesom otthon lakik a családjával anyuméknál,jó nagy házunk van, én három havonta szoktam haza menni.

Műtöttek ,de utána se jöttek fel, de amikor a rokonom bent volt a körjázba ott abba a kisvárosba ahol anyumék laknak, hozzá bementek, a sogormomhoz bementek! Hozzám nem jönnek :(

Egyébként mindenbe számíthatok rájuk,mindennap beszélünk ,de ezek a személyes dolgok hiányoznak... Föleg úgy ,hogy a sógornőm előtt nem lehet beszélni semmiről ha haza megyek, még ott sincs én idönk..:/

Tegyem túl magam ezen? Vagy másnak is fájna kicsit?

2023. nov. 29. 22:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem megterhelő az, hogy valakihez ugorjunk át pár száz km-re. Neked az új helyen van az életed, a családnak meg a régin. Senki nem hagy csapot-papot, mert egy kisebb műtétet végeznek rajtad. Ha nagyobb dolog, vagy sürgős eset történne, indulnék azonnal. De a szüleim nyilván idősebbek nálam😂😂🤣🤣, így ezt tőlük nem várnám el. Más kérdés, hogy szomorú lennék-e.

Az meg, hogy helybélieket meglátogatják, teljesen természetes dolog.

Megjegyzés: a tesódnak kellene beszélni a sogornőddel, nem nektek.

2023. nov. 29. 23:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Egyik kutya ,másik eb inkább ezt mondanám rájuk...
2023. nov. 30. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!