Másnak is rosszul indulnak a reggelek?
Valahogy úgy érzem, hogy csak bal lábbal tudok felkelni. Elaludni se tudok, kattog az agyam, időnként berakok valami yt dokumentumfilmet az űrkutatásról vagy a 2. vh-ról. Reggel meg már felkelek 5kor, várom a 7 órás ébresztőt, gondolkozok a napomon, elkezdek köhögni meg stb,. Fáj a hátam a sok forgolódástól, idegesnek érzem magam és úgy kelek fel h nem jó reggelt, hanem kva anyázva.
25/f
Én csak rettenetesen álmos vagyok és kedvetlen, amiért munka van (és utána esetleg suli).
Ha home office van, akkor jóval könnyebb, de ha heti több (vagy minden) nap iroda, akkor olyan szinten álmos vagyok, miután felvert az ébresztő, hogy a szekrény előtt állva, fogkefével a kezemben, a hűtő előtt állva stb is majdnem elalszom. Olyan álmos vagyok, hogy ez kb egyfajta rosszullét.
Egész egyszerűen a biológiai ritmusom szerint a testem 7-ig, de inkább 7:30-ig, 8-ig aludna, függetlenül attól, hogy mikor feküdtem le. Meg amúgy is 9 óra az alvásigényem.
Abszolút.
Nem vagyok a legjobb alvó sajnos.
Pedig egysuerű titka van a dolognak, napközben ki kell fáradni szellemileg és fizikailag is, aztán időben lefeküdni és időben kelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!