Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Másnak is rosszul indulnak a...

Másnak is rosszul indulnak a reggelek?

Figyelt kérdés

Valahogy úgy érzem, hogy csak bal lábbal tudok felkelni. Elaludni se tudok, kattog az agyam, időnként berakok valami yt dokumentumfilmet az űrkutatásról vagy a 2. vh-ról. Reggel meg már felkelek 5kor, várom a 7 órás ébresztőt, gondolkozok a napomon, elkezdek köhögni meg stb,. Fáj a hátam a sok forgolódástól, idegesnek érzem magam és úgy kelek fel h nem jó reggelt, hanem kva anyázva.

25/f

2021. márc. 8. 07:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem. Délután nem szoktam aludni, helyette iszok kávét vagy energiaitalt és próbálok valami pihentetőt csinálni csak ne aludjak el, és akkor este az elalvás és reggel a kelés is könnyebb. Hátam nem fáj, hogy ha csinálok has és gerinctornát egyszer a héten legalább. Próbálok apró dolgokba kapaszkodni, pl. rendeltem magamnak valami hülyeséget online és már amiatt több motivációm van, hogy keljek fel és menjek dolgozni mert át kell vennem a rendelésem is.
2021. márc. 8. 07:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Én csak rettenetesen álmos vagyok és kedvetlen, amiért munka van (és utána esetleg suli).

Ha home office van, akkor jóval könnyebb, de ha heti több (vagy minden) nap iroda, akkor olyan szinten álmos vagyok, miután felvert az ébresztő, hogy a szekrény előtt állva, fogkefével a kezemben, a hűtő előtt állva stb is majdnem elalszom. Olyan álmos vagyok, hogy ez kb egyfajta rosszullét.

Egész egyszerűen a biológiai ritmusom szerint a testem 7-ig, de inkább 7:30-ig, 8-ig aludna, függetlenül attól, hogy mikor feküdtem le. Meg amúgy is 9 óra az alvásigényem.

2021. márc. 8. 07:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Abszolút.

Nem vagyok a legjobb alvó sajnos.

Pedig egysuerű titka van a dolognak, napközben ki kell fáradni szellemileg és fizikailag is, aztán időben lefeküdni és időben kelni.

2021. márc. 8. 07:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerencsere nem. Neha nehez kikelni az agybol, korabban szoktam kelni joval, mint szukseges lenne, de vannak reggelek amikor nincs kedvem, olyankor csak elkeszulni van idom, azt nem szeretem, de miutan kikelek az agybol, altalaban semmi bajom, nem vagyok almos, rosszkedvu, stb. De jobbak az ilyen nyugis reggelek, raertem volna 10-kor kelni, de mar fel oraja fent vagyok, nyugis kave, nyugis zuhany, meg talan csinalok valamit a gepen, aztan keszulodes.
2021. márc. 8. 08:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak addig utálom a reggelt amíg nem kávéztam.
2021. márc. 8. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!