Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Másnak is rosszul esne?

Másnak is rosszul esne?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem,a szüleim a mindeneim,a legjobb szülök,a legfontosabbak az életembe!

Otthonról elköltöztem kb.10éve, van köztünk kb. 300km, ök nem szoktak jönni ami nekem fáj :(

Tesom otthon lakik a családjával anyuméknál,jó nagy házunk van, én három havonta szoktam haza menni.

Műtöttek ,de utána se jöttek fel, de amikor a rokonom bent volt a körjázba ott abba a kisvárosba ahol anyumék laknak, hozzá bementek, a sogormomhoz bementek! Hozzám nem jönnek :(

Egyébként mindenbe számíthatok rájuk,mindennap beszélünk ,de ezek a személyes dolgok hiányoznak... Föleg úgy ,hogy a sógornőm előtt nem lehet beszélni semmiről ha haza megyek, még ott sincs én idönk..:/

Tegyem túl magam ezen? Vagy másnak is fájna kicsit?

2023. nov. 29. 22:34
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*kórházba
2023. nov. 29. 22:38
 2/12 anonim ***** válasza:

Milyen gyakran hívod őket magadhoz?

Mit mondanak, miért nem mennek? (Esetleg ha anyagi okai vannak, támogathatnád az útjukat pl)

2023. nov. 29. 22:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Nincs anyagi gondjuk hála Istennek, anyumnak van üzlete ,amit nem tud kire hagyni ,pedig mindig mondom ,jöjjenek fel hozzám csak akár egy ebédre...
2023. nov. 29. 22:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is erre gondoltam, hogy az útiköltség megterhelő, de nem akarnak beavatni, hogy ne essen rosszul, vagy ne aggódj.
2023. nov. 29. 22:57
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem erröl van szó, mert ha úgy van engem is tudnak segíteni!

Van autó is, de ugye a telekocsi is ott van ,én is azzal utazom!

2023. nov. 29. 23:03
 6/12 anonim ***** válasza:

Hát egy ebédre nem ugrik fel 300kmre.

Szerintem csak zajlik a mókuskerék, élik az életüket, biztosak, hogy 3havonta mész.

Bele sem gondolnak, hogy tényleg szeretnéd, hogy menjenek, vagy ódázgatják, majd jövőhónapban.. Közben meg telik az idő,jólvan lányom, majd legközelebb.

2023. nov. 29. 23:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen szerintem igazad van ,mármint ,hogy tudják ,hogy megyek és élik az életüket, tudják hogy szeretném ,mert azt szoktam mondani ,hogy itthon nem tudunk beszélgetni egy jót, nálam azért tudnánk...
2023. nov. 29. 23:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem lehet sógort kiküldeni kapálni?

Vagy nem érti a szitut, hogy beszélgetnél a szuleiddel?

2023. nov. 29. 23:18
 9/12 A kérdező kommentje:
Sógornőm miatt nem lehet,mert minden lében két kanál ahogy szokták mondani...ha én szólok akkor megsértödik ,anyumék meg nem szólnak mert nem akarják megsérteni..
2023. nov. 29. 23:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem baj ha megsértődik. Majd 3 hónap alatt kiengesztelődik.
2023. nov. 29. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!