Másnak is rosszul esne?
Előre leszögezem,a szüleim a mindeneim,a legjobb szülök,a legfontosabbak az életembe!
Otthonról elköltöztem kb.10éve, van köztünk kb. 300km, ök nem szoktak jönni ami nekem fáj :(
Tesom otthon lakik a családjával anyuméknál,jó nagy házunk van, én három havonta szoktam haza menni.
Műtöttek ,de utána se jöttek fel, de amikor a rokonom bent volt a körjázba ott abba a kisvárosba ahol anyumék laknak, hozzá bementek, a sogormomhoz bementek! Hozzám nem jönnek :(
Egyébként mindenbe számíthatok rájuk,mindennap beszélünk ,de ezek a személyes dolgok hiányoznak... Föleg úgy ,hogy a sógornőm előtt nem lehet beszélni semmiről ha haza megyek, még ott sincs én idönk..:/
Tegyem túl magam ezen? Vagy másnak is fájna kicsit?
Milyen gyakran hívod őket magadhoz?
Mit mondanak, miért nem mennek? (Esetleg ha anyagi okai vannak, támogathatnád az útjukat pl)
Nem erröl van szó, mert ha úgy van engem is tudnak segíteni!
Van autó is, de ugye a telekocsi is ott van ,én is azzal utazom!
Hát egy ebédre nem ugrik fel 300kmre.
Szerintem csak zajlik a mókuskerék, élik az életüket, biztosak, hogy 3havonta mész.
Bele sem gondolnak, hogy tényleg szeretnéd, hogy menjenek, vagy ódázgatják, majd jövőhónapban.. Közben meg telik az idő,jólvan lányom, majd legközelebb.
Nem lehet sógort kiküldeni kapálni?
Vagy nem érti a szitut, hogy beszélgetnél a szuleiddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!