Van valamilyen függőségetek?
Figyelt kérdés
Ha már leszoktatok, hogyan sikerült? Mivel motiváljátok magatokat?2023. nov. 27. 11:23
11/30 anonim válasza:
Köröm melleti bőr felpiszkálása. Inkább szorongásoldásnak mindanám, mint függőségnek.
Egy időben kicsit chipsfüggő voltam, de már leszoktam róla.
13/30 anonim válasza:
Kávé.
A családban van "volt" drogos, ő 4 hónapja tiszta. Új munkahely és partner ami segített neki, de épp ezért kérdéses, hogy marad e tiszta, ha ezek valamelyike kiesik az életéből....
14/30 anonim válasza:
Cigi, de úgy másfél hónapja nem gyújtottam rá✌️😔✌️
15/30 anonim válasza:
Kakaófüggő vagyok, illetve, kólát iszok.
Netfüggő, edzésfüggő.
Szerintem olyan ember nincs, aki nem függ valamitől.
16/30 anonim válasza:
Netfüggőség. Egyedüllétfüggőség (komolyan, ha 2-3 napig nincs alkalom, hogy kicsit elvonuljak, ott dührohamom lesz)
17/30 anonim válasza:
Bolognais pizza. Nem teszek ellene, csak ritkább eszem.
Régebben egyébkent elég gyakran volt sokkal rosszabb függőséggem is, mint a pizza.
18/30 anonim válasza:
Nekem születésem óta oxigénfüggésem van, éjjel-nappal tolom. Percre nem állok le, durván rá vagyok csúszva.
19/30 anonim válasza:
Ha az ilyen aprosagok is számítanak, akkor a gyk, és a bőr tepkedese nálam is jelen van. Utóbbit csak hideg hónapokban csinálom, mert akkor szárad ki a bőröm. De amúgy szoktam cigizni is, energiaitalt meg már régóta iszom, viszont egy ideje próbálom lecsokkenteni, jó lenne egyszer teljesen leszokni róla.
20/30 anonim válasza:
Már nincs, de 10 évig dohányoztam. Úgy szoktam le, hogy gyereket szerettünk volna és a terhességgel nem fér össze a dohányzás, úgyhogy letettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!