Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A hajléktalanok hogy vészelik...

A hajléktalanok hogy vészelik át a telet?

Figyelt kérdés
Főleg aki nem tud szállóra menni és az utcán vesztegel. Hogy vészelik át a hideg időszakot?

2023. nov. 25. 22:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

20

1. A gyorsjelentés pontosabb képet ad, mert nem látod a többségüket.

2. Nem tudom. Legyen 1ezer. Az 80 liter. Napi 2 litertől nem nagyon fogsz folyton részeg lenni (pláne, ha már tolerálod, mert folyton iszod) és így nem ettél-nem ittál mást, ami kizárt.

2024. jan. 5. 13:21
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

20

Inkább tájékozódom, mint egy részhalmaz alapján minősítsek egy egész halmazt. Az előítélet kényelmes, az objektív ítélet melós.

2024. jan. 5. 13:27
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

[link]

575 forint a pet palackos 2 literes bor és még szerintem akad ennél olcsóbb is. Egy ezresből 4 litert be lehet nyomni, ami azért már érezhető mennyiség. Szerintem... Illetve a sok piától az étvágy is szinte elmegy.

Hangsúlyozom még egyszer, vannak önhibájukon kívül utcára kerültek, de aki tényleg dolgozni akar és nem akarja, hogy kicsússzon a lába alól a talaj, az kevésbé veszélyeztett, mint aki iszik és a napot lopja.

2024. jan. 5. 21:57
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

"kevésbé veszélyeztett" hát ez nagyon bruhahahhahahah a ma Magyarországán

"mint aki iszik és a napot lopja" mások meg munka közben a közpénzt lopják, nem is tudom melyik veszélyesebb a társadalomra...

2024. jan. 5. 22:39
 25/28 anonim ***** válasza:
51%

"mint aki iszik és a napot lopja" mások meg munka közben a közpénzt lopják, nem is tudom melyik veszélyesebb a társadalomra...

Jézusom. Ez egy tipikus "elfogytak az érveim és random elterelem a témát" mondat.

2024. jan. 6. 08:17
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

""mint aki iszik és a napot lopja" mások meg munka közben a közpénzt lopják, nem is tudom melyik veszélyesebb a társadalomra...

Jézusom. Ez egy tipikus "elfogytak az érveim és random elterelem a témát" mondat."

ja nem, csak nem olvastam végig az összes hsz-t

2024. jan. 6. 17:08
 27/28 NTBS ***** válasza:
Nehezen. De a többségük nem akar változni. Pl. Pénzt kér mert éhes, de a szendvics nem kell. Vajon miért?
2024. jan. 19. 16:21
 28/28 anonim válasza:
Sajnos rám is elöbb utobb ez a sors vár,(önhibámon kivül),mert orbán olyan csodálatos vezető hogy több milliárdot elkölt stadionra meg focimeccsre de az hogy más éhen hal az már nem számit.És nagyon sokat tévedésben élnek akik azt gondolják hogy az ember csak az önhibájából lehet hajléktalan ez hatalmas nagy tévedés.Persze biztos vannak olyan akik drogoznak,piálnak stb és ez miatt kerülnek az utcára,de én sem a saját hibámból fogok az utcára menni hanem mert beteg vagyok,ennek ellenére szeretnék dolgozni de hiába sehova nem vesznek fel főleg erre fele még munka is alig van és erről nem én tehetek pedig nem iszok nem drogozok,nem lopok,soha életemben nem bántottam senkit és még is ez a sors vár rám.
2024. febr. 16. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!