A hajléktalanok hogy vészelik át a telet?
20
1. A gyorsjelentés pontosabb képet ad, mert nem látod a többségüket.
2. Nem tudom. Legyen 1ezer. Az 80 liter. Napi 2 litertől nem nagyon fogsz folyton részeg lenni (pláne, ha már tolerálod, mert folyton iszod) és így nem ettél-nem ittál mást, ami kizárt.
20
Inkább tájékozódom, mint egy részhalmaz alapján minősítsek egy egész halmazt. Az előítélet kényelmes, az objektív ítélet melós.
575 forint a pet palackos 2 literes bor és még szerintem akad ennél olcsóbb is. Egy ezresből 4 litert be lehet nyomni, ami azért már érezhető mennyiség. Szerintem... Illetve a sok piától az étvágy is szinte elmegy.
Hangsúlyozom még egyszer, vannak önhibájukon kívül utcára kerültek, de aki tényleg dolgozni akar és nem akarja, hogy kicsússzon a lába alól a talaj, az kevésbé veszélyeztett, mint aki iszik és a napot lopja.
"kevésbé veszélyeztett" hát ez nagyon bruhahahhahahah a ma Magyarországán
"mint aki iszik és a napot lopja" mások meg munka közben a közpénzt lopják, nem is tudom melyik veszélyesebb a társadalomra...
"mint aki iszik és a napot lopja" mások meg munka közben a közpénzt lopják, nem is tudom melyik veszélyesebb a társadalomra...
Jézusom. Ez egy tipikus "elfogytak az érveim és random elterelem a témát" mondat.
""mint aki iszik és a napot lopja" mások meg munka közben a közpénzt lopják, nem is tudom melyik veszélyesebb a társadalomra...
Jézusom. Ez egy tipikus "elfogytak az érveim és random elterelem a témát" mondat."
ja nem, csak nem olvastam végig az összes hsz-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!