Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A hajléktalanok hogy vészelik...

A hajléktalanok hogy vészelik át a telet?

Figyelt kérdés
Főleg aki nem tud szállóra menni és az utcán vesztegel. Hogy vészelik át a hideg időszakot?

2023. nov. 25. 22:56
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom, de meg kellene oldani itthon ezt a kérdést is. Egy stadion árából évekig meg lehetett volna oldani ezt.

Segíteni és re-integrálni.

2023. nov. 25. 23:14
 2/28 anonim ***** válasza:
76%
Valószínűleg nagyon nehezen. Láttam pár karácsonyi jótékonykodós videót és szörnyű, hogy milyen helyzetben vannak. Az még a jobbik eset,ha még tudják húzni magukat valamilyen aluljárókban, de azért őket sem irigylem. Mint ahogy az első válaszoló is írta, egy-egy stadion árából éveken keresztül tudott volna segíteni az állam.
2023. nov. 25. 23:34
 3/28 anonim ***** válasza:
89%
Dideregve
2023. nov. 26. 00:12
 4/28 anonim ***** válasza:
98%

Tavaly hajnalban munkába menet pont én fedeztem fel egy összefagyott hajléktalan holttestét.

Sajnos minden évben végzik így néhányan csak róluk senki nem ír.

2023. nov. 26. 01:54
 5/28 anonim ***** válasza:
30%

Az alkoholistakat nem engedik ne a szallokra meg ski nem megy el az ingyenes kotelezo orvosi vizsgslszokra.

Az adozo ember fizeti ezeket a szolgaltatasokat helyettuk.

Ha igy ingyen nem veszik igenybe,nem kell oket ssjnalni,h az utcan vannak.

2023. nov. 26. 02:20
 6/28 anonim ***** válasza:
73%

"Az adozo ember fizeti ezeket a szolgaltatasokat helyettuk.":

Meert osztan a stadionokat, a részeges csűrhe fiatalok rombolásait, akiket a "tisztelt" szülők nem tudnak megnevelni, azokat nem az adózók tartják el, ugye?

2023. nov. 26. 06:05
 7/28 anonim ***** válasza:
96%
Máról-holnapra. Igazából könnyebb elmenni valami romos házba (foglalt házba) és ott meghúzódni, mert hogy írják is a szállón nem lehet drogozni meg inni, és az is lehet míg alszol lenyúlnak valamit. Amúgy van aki jobban bírja a hideget, van aki kevésbé. Mégis sokkal jobb egy romos épületben egyedül (ha van alulra valami + valami takaró) mint a szállóval kínlódni (ami sokszor messze is van). Nekem volt egy csövi barátom aki -15 ben egy erdőben aludt (egy rossz ágya volt alulra) és egy sima fóliával takarózott (és simán ezt bírta). Én nem bírtam a -5 be is szét fagyott a térd ízületem (azóta is bajok vannak vele). Minden esetre a hajléktalanság nekem olyan volt, sokszor úgy aludtam el, nem tudtam felébredek-e még másnap. Igaz az se zavart volna ha nem mert ilyenkor van aki annak is örül ha véget ér a szenvedése.
2023. nov. 26. 07:00
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Azzal védekeznek, hogy megfordul a bioritmusuk. Ezért látjuk őket nappal aludni. Éjjel próbálnak ébren lenni és mozogni, amikor hidegebb van.
2023. nov. 26. 08:28
 9/28 anonim ***** válasza:
93%
Hajlektalanszallora mennek. Akik attol felnek hogy ott meglopjak oket es azt a kicsit is elveszik toluk a masik hajlektalan azok az utvan probaljak atveszelni az aluljarokban, hid alatt.
2023. dec. 11. 01:01
 10/28 anonim ***** válasza:
87%

Hát kb. így:

[link]

Mondjuk rám is ez a sors vár. Már beletörődtem.

41/F

2023. dec. 17. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!