Van rá esély hogy ez a női arc igazi vagy ilyet mindenképp csak a mesterséges intelligencia tud megcsinálni?
Csak azért kérdezem mert fél órája találtam és képtelen vagyok elhinni, felfogni hogy ilyen van…
Ha igazi, ha mesterséges
Egy szláv nők összeállításban találtam tiktokon és azért nem tudom eldönteni hogy igazi e mert ott a fele kép egyértelműen AI volt, a többi viszont tudom hogy igazi nő mert ismert modellek voltak
Régóta próbálom eldönteni hogy melyik a legszebb női arc és volt egy olyan elméletem hogy a legszebb nem is létezhet, hiszen ha létezne akkor már nem lenne elérhetetlenül tökéletes…
Ti elhiszitek hogy ennyire gyönyörű arc létezhet?
Én sosem láttam még ehhez foghatót és lesokkolt
Kérdező, küldj egy újabb linket. :P
"Az oldal nem létezik
A kért oldal nem található."
24 gondolom így lenne :D
Megnéztem kivel van együtt, kifogott egy csúnya 50-es Sugar daddyt, biztos ő is így gondolja :D
El sem hiszem hogy tényleg nem látjátok amit én, csak szerettem volna megosztani hogy 10 év keresés után megtaláltam a legszebb arcot, ha AI ha nem, mert nincs kivel, erre senki nem látja hogy ez a legtökéletesebb arc a Földön
Komolyan ez a legszebb ami létezhet valaha 😳😳
Vajon mit tett előző eleteben hogy ezt az ajándékot kapta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!