Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van rá esély hogy ez a női...

Van rá esély hogy ez a női arc igazi vagy ilyet mindenképp csak a mesterséges intelligencia tud megcsinálni?

Figyelt kérdés

[link]

Csak azért kérdezem mert fél órája találtam és képtelen vagyok elhinni, felfogni hogy ilyen van…

Ha igazi, ha mesterséges

Egy szláv nők összeállításban találtam tiktokon és azért nem tudom eldönteni hogy igazi e mert ott a fele kép egyértelműen AI volt, a többi viszont tudom hogy igazi nő mert ismert modellek voltak

Régóta próbálom eldönteni hogy melyik a legszebb női arc és volt egy olyan elméletem hogy a legszebb nem is létezhet, hiszen ha létezne akkor már nem lenne elérhetetlenül tökéletes…

Ti elhiszitek hogy ennyire gyönyörű arc létezhet?

Én sosem láttam még ehhez foghatót és lesokkolt

2023. nov. 25. 13:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk én láttam már ennél szebbet és természetesebbet is. Pedig nő vagyok.
2023. nov. 25. 16:41
 12/27 anonim ***** válasza:
84%
Sok szebb nő is van ennél.
2023. nov. 25. 17:04
 13/27 anonim ***** válasza:
77%

Biztos hogy igazi es semmi extra. Olyan nagy lapos arca van ezen a foton, mint a tavol keleti nőknek.

Furcsallom, hogy neked ennyire tetszik, persze erre mondjak, hogy izlesekkel felesleges vitatkozni.

2023. nov. 25. 17:04
 14/27 anonim ***** válasza:
46%
Ja es haja is alig van.
2023. nov. 25. 17:07
 15/27 anonim ***** válasza:
28%
Valami nem stimmel a fotóval mert a fél orra hiányzik és az egyik szeme is elcsúszott. Valszeg vagy agyon van photoshopozvavagy AI.
2023. nov. 29. 20:25
 16/27 A kérdező kommentje:

Hat nagyon meglep amiket irtok, én kb 13 éves korom óta nézegetek nagyon gyönyörű nőket, de ennél szebb arcot meg sosem láttam és lesokkolt hogy igazi

Nem is értem miért nem híres modell…

Gondoltam hogy beteszem Google lens-be de úgysem hittem hogy igazi nő lesz

Kb szebb mint Angelina Jolie pedig én eddig öt tartottam az etalonnak

Meg megan Fox-ot de még velük kapcsolatban sem gondoltam arra hogy atszabatnam az arcom, most viszont igen

Már ott tartok hogy beviszem egy plasztikai sebeszhez hogy formáljon at ilyenné

Végül is én is szláv típus vagyok, talán lenne esély valamennyire átalakulni főleg hogy én is modellkedtem régebben, talán onnan is ez a hobbi

Az biztos hogy a magyar nők labdába sem rúghatnak az ukránokkal szemben, itthon én még nem is láttam 10/10es nőt

Nagyon nagyon irigy vagyok rá amióta megláttam, el sem hiszem tényleg hogy van ilyen

2023. dec. 6. 02:11
 17/27 anonim ***** válasza:
93%
Jó ötlet, mutasd meg egy plasztikai sebésznek, ő legalább szakemberekként mondja meg neked, hogy ez csupán fotoshop.
2023. dec. 6. 07:17
 18/27 anonim ***** válasza:
87%
Inkább pszichológushoz menj a plasztikai sebész helyett.
2023. dec. 6. 07:24
 19/27 A kérdező kommentje:

Mivel kiderült hogy nem AI igy láthatod hogy a többi képen is ugyanolyan gyönyörű

El sem tudom képzelni hogy születhet ilyen arcú nő tényleg

A tökéletes arcforma, csontozat, vonasok, főleg a szem minden a legjobb és teljesen szimmetrikus

Vegigneztem sokszor az összes VS show-t de meg ott sem volt ilyen arcú nő

Nagyon irigylem

2023. dec. 6. 20:55
 20/27 anonim ***** válasza:
19. Milyen többi képen?
2023. dec. 6. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!