Reggel felkelve ki az első akivel beszélsz v irsz vagy kontaktolsz?
Figyelt kérdés
És aznap ki az utolsó
(Amikor nem a munka suli van hanem csak vagy)
#1 szabadnap
2023. nov. 25. 08:05
11/18 anonim válasza:
Egy régi haverom, nem véletlenül és nem kényszeresség, csak minden reggel írunk egymásnak ébredés után. Élőben szabadnapon attól függ, mi a program aznapra, ez változó. Egyedül élek, szóval fixen senki nincs, vagy valaki a lépcsőházban, vagy a boltos, ha megyek valahova, esetleg Wolt futár, stb. Nem szabadnapon ugyanúgy vagy a boltos, ha bemegyek munka előtt, ha nem akkor kollégák.
12/18 anonim válasza:
Abszolút változó. Valamelyik barátom vagy lakótársam jellemzően, de nincs senki, akivel mindig kezdeném és zárnám a napot.
13/18 anonim válasza:
szüleim, sajnos
régebben mindig a barátnőmmel beszéltem elsőnek és utoljára reggel-éjjel, de mostanában csak heti egyszer beszélünk mert nem annyira érdeklem már őt szerintem
14/18 anonim válasza:
Ha valamelyik munkatársam reggel baszogat valami sürgős dologgal, akkor velük beszélek először. Aztán a férjemmel, mert ő később kel, általában addigra én már melózok (mindketten otthonról dolgozunk). Nem is baj az eltérő bioritmusunk, mert ébredés után nekem kell legalább 2 óra mire kész vagyok normális módon szocializálódni. Előtte csak nyűg, akárkiről is van szó.
15/18 anonim válasza:
Vagy a szüleim, vagy a tesóm, vagy senki sem.
16/18 Metionin válasza:
Munkanapokon a kollégáim, mert a párom vagy még alszik vagy már dolgozni van, amikor felkelek. Este párom az utolsó és nem dolgozós napokon az első is.
17/18 anonim válasza:
Párommal, nehéz lenne mással, ha egy ágyban alszunk
18/18 anonim válasza:
Szüleim azok, a nem munkanapokon.
Munkanapokon viszont a munkatársaim az elsők, vagy valamelyik szaktársam, akivel neten beszélünk, az utolsók pedig a szüleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!