Reggel felkelve ki az első akivel beszélsz v irsz vagy kontaktolsz?
És aznap ki az utolsó
(Amikor nem a munka suli van hanem csak vagy)
Nem is kényszerességre gondoltam hanem véletlenszerűségre.
Ne vetítsétek már ki ide a fusztrációkat.
Pl felkelsz reggeli fogmosás eserleg van csaladtagod nem egyedul elsz megkerdezi nem tudod e hol a szemuvege vagy lemész a boltba es a lepcsohazban megallit a postas vagy akármi.
Nem kenyszeressegrol van szo a kerdésben
Köszi 6:)
Jöhetnek még:)
Az első vagy a férjem, vagy ha korán elment, akkor a macska, vagy ha kivételesen nem az ajtóban demonstrálja az éhenhalást, akkor a hozzám közelebb eső szobával rendelkező gyerekem.
Este általában a férjem az utolsó. Ha nincs otthon, akkor valamelyik barátnőm messengeren.
#2, #3 voltam.
A kontaktok ugyanazok évek óta, családtagok.
A kérdésedre nem releváns válasz, de manapság összehozni egy újat, legyen az barátság vagy más kapcsolat felnőttként manapság már kb. lehetetlen, a csapból is a dugás folyik.
#4, 5
Írásban azért rossz a kommunikáció, mert nem elég részletes, felszínes félinformáció. Plussz ez a látta, nem látta, visszaír vagy nem, vagy csak 5 perc múlva, vagy ha én csinálom ezt, se nekem se másoknak nem oké. Frusztrációt és túlgondolást okoz, a felszínes haverkodjunk mindenkivel abból már kinőttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!