Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Reggel felkelve ki az első...

Reggel felkelve ki az első akivel beszélsz v irsz vagy kontaktolsz?

Figyelt kérdés

És aznap ki az utolsó

(Amikor nem a munka suli van hanem csak vagy)

#1 szabadnap
2023. nov. 25. 08:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem érzek beteges kényszert arra, hogy ha kell, ha nem, cseszegessek bárkit is. Amikor kommunikálnom szükséges valakivel, akkor keresem és akkor is csak azzal, ill. annyi ideig zavarom, amivel és amennyire a szükség ezt megkívánja. Van, hogy hónapokon keresztül nem hívok fel senkit vagy nem írok senkinek semmit, mert nem indokolt, hogy zavarjak bárkit is. Nem tekintek a kommunikációs eszközeimre szexuális cimboraként és belső szféraként sem, - ezek eszközök arra, hogy szükség esetén el tudjam érni az embereket és nem "b@szkurátorok".
2023. nov. 25. 08:17
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Tesómék, meg néha 1-2 családtag. Beszélgetés vagy személyesen, hívásban vagy sehogy.
2023. nov. 25. 08:20
 3/18 anonim ***** válasza:
63%
Az elsővel egyetértek.
2023. nov. 25. 08:21
 4/18 A kérdező kommentje:

Nem is kényszerességre gondoltam hanem véletlenszerűségre.

Ne vetítsétek már ki ide a fusztrációkat.

Pl felkelsz reggeli fogmosás eserleg van csaladtagod nem egyedul elsz megkerdezi nem tudod e hol a szemuvege vagy lemész a boltba es a lepcsohazban megallit a postas vagy akármi.

Nem kenyszeressegrol van szo a kerdésben

2023. nov. 25. 08:23
 5/18 A kérdező kommentje:
2 ezek jók köszi:) és ki az utolsó egy szabadnapon akivel kontaktoltál?
2023. nov. 25. 08:24
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A férjem az első és az utolsó is, akivel beszélek.
2023. nov. 25. 08:28
 7/18 A kérdező kommentje:

Köszi 6:)

Jöhetnek még:)

2023. nov. 25. 08:31
 8/18 anonim ***** válasza:
94%

Az első vagy a férjem, vagy ha korán elment, akkor a macska, vagy ha kivételesen nem az ajtóban demonstrálja az éhenhalást, akkor a hozzám közelebb eső szobával rendelkező gyerekem.

Este általában a férjem az utolsó. Ha nincs otthon, akkor valamelyik barátnőm messengeren.

2023. nov. 25. 08:38
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
A páromnak írok először mivel távkapcsolat. De szinte mindig vele is fejezem be a napot.
2023. nov. 25. 08:46
 10/18 anonim ***** válasza:
50%

#2, #3 voltam.

A kontaktok ugyanazok évek óta, családtagok.

A kérdésedre nem releváns válasz, de manapság összehozni egy újat, legyen az barátság vagy más kapcsolat felnőttként manapság már kb. lehetetlen, a csapból is a dugás folyik.

#4, 5

Írásban azért rossz a kommunikáció, mert nem elég részletes, felszínes félinformáció. Plussz ez a látta, nem látta, visszaír vagy nem, vagy csak 5 perc múlva, vagy ha én csinálom ezt, se nekem se másoknak nem oké. Frusztrációt és túlgondolást okoz, a felszínes haverkodjunk mindenkivel abból már kinőttem.

2023. nov. 25. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!