Ezmiez hogy Tescoba a pénztárosnő nem ismeri a termékeket meg az akciókat?
van egy termék kérdem ez akciós, ő nem tudja
azt kérdem egy másik termékről ha 3mat veszek belőlle ugye ingyenes? ő nem tudja, majd a számlán rajt lesz
aztán kérdezgeti ez milyen déli gyümölcs ő még soha nem látott ilyet meg ez a kifli mivel van töltve. mondom neki csókolom ezt miért nekem kéne tudni nekem csak megteccet elvettem és most kifizetném
Azért,mert… a lehető legolcsóbb munkaerőt alkalmazzák (diákok,nyugdíjasok,8általános),akik ezért a fos fizuért nem szakadnak meg,amint lehet dobbantanak.
Ba dumm,tss!
+ a tuskó tényleg nagyobb mint a lidl/aldi. Előbbibe voltam árufeltöltő, nekem kellett tudnom mi micsoda meg hogy hol van. Utóbbi kettőbe nem dolgoztam, viszont vásárlóként feltűnt, hogy mindenki csinál mindent, tehát ugyan az az ember kasszázik és tölt is. Így ők nagyobb eséllyel tudják mi hol van.
A dolog másik része, hogy a tesco hitvány bért ad, a lidl/aldi állítólag jobbat. Előbbiben a személyzet körében gyakran látok új arcokat, utóbbiban huzamosan ugyan azokat az arcokat látom, így van idejük memorizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!