Mi az, amit nem adnátok kölcsön?
Figyelt kérdés
Én kocsit, pénzt, könyvet és a páromat.2023. nov. 23. 10:36
1/16 anonim válasza:
A páromat nem számolom, mert ő egy ember, nem tárgy, nem adom kölcsön.
Pénzt, könyvet, cosplayt, parókát, cipőt, ruhát.
3/16 anonim válasza:
Bármit, amit sajnálnék, ha tönkre tennének vagy nem adnák vissza.
4/16 anonim válasza:
Fehérneműt, telefont, laptopot.
5/16 anonim válasza:
Én semmit se adok kölcsön. Ha valamit adok, akkor olyat, ami nekem fixen nem kell már és tartsa meg, akinek adom.
6/16 anonim válasza:
Semmit! Mert mindig ugy kell kulon kervenyt benyujtani, hogy ugyan adjak mar vissza, legyen szo akar konyvekrol, akar penzrol. Oldja meg maganak mindenki!
7/16 anonim válasza:
Kisebb értékű használati tárgyakat, amiket könnyen tudok pótolni, bármikor kölcsönadok. Könyvet is szoktam, de csak olyannak, aki tuti visszaadja. Eddig még mindig visszakaptam. Autót egyszer adtam kölcsön, jött is után a gyorshajtás miatti bírság, mondjuk, az illető kifizette helyettem, de azóta nem adom kölcsön, főleg, hogy elég rozoga, aztán ha más alatt törik szét, még meg is hurcolnak.
8/16 anonim válasza:
Na, elküldtem befejezés nélkül, szóval nagy értékű, vagy nehezen, drágán pótolható dolgokat nem adok kölcsön, illetve pénzt se, mert abból csak baj lesz.
9/16 anonim válasza:
Pénzt
Senki bajbajutottat nem fogadnek vmbe a házamba.
10/16 anonim válasza:
Már semmit.
Volt idő, amikor adtam kölcsön amit csak kértek, m~g pénzt is.
De már megtanultam, hogy nem érdemes senkivel jót tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!