Volt már, hogy egy társaságban ti voltatok a komolyak, merevek? Nem tudtatok, nem akartatok feloldódni, nem volt nektek való a társaság?
Figyelt kérdés
A téma, program meg érdekel, esetleg ti vagytok a szervező. Most ilyen helyzetben vagyok. Opció persze, hogy ne lógjak ki, vagy ne legyek nagyon ellenszenves, esetleg a program további fenntartása érdekében megjátszom magam, hogy én is laza vagyok. Vagy otthagyom az egészet, amit nem szeretnék egyelőre. Hogy oldottátok ezt meg jobban?2023. nov. 23. 06:27
11/11 anonim válasza:
Én elég sokszor vagyok komoly, csendes, szóval igen. A családom elfogad, ha nem muszáj, nem megyek olyan eseményre, ahova nincs is kedvem elmenni. Ha meg muszáj, akkor ha normálisan kérdeznek én normálisan válaszolok, esetleg egy-egy erőltetett poénra udvariasságból mosolygok, csak hogy ne kössenek belém azzal, hogy "Mi a baj? De komoly vagy, vagy nem szereted az ilyen vicceket?" és kész. Kibírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!