Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Társaságban feszengek, nem...

Társaságban feszengek, nem tudok feloldódni. Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Elég sok mindenről tudok beszélgetni mert rengeteg dolog érdekel. De valahogy a korosztályommal nem értetem meg magam, persze azért vannak kivételek. Pasik, buli-ezekről nem tudok beszélgetni.

21L

2012. márc. 14. 16:12
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Én is ebben a helyzetben voltam eddig, de ne aggódj nincs veled semmi baj! Csupán kicsit nehezebben bontakozol ki társaságban. Személy szerint, én idővel kezdtem feloldódni. Eleinte én sem mertem beszélni azokról a dolgokról, amik érdekelnek, aztán mégis elkezdtem. Egy kis önbizalom és bátorság kell hozzá! :) Ennyi az egész.
2012. márc. 14. 17:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
ÉN is nehezen oldódom fel:) de a humorommal, vicces egyéniségemmel, (viselkedéssel) kompenzálom, de elég sokat tudok, és még többet megakarok tudni a világról, vágyom a tudásra, talán azért feszengsz, érzed kellemetlenül magad, mert inkább a fő téma, a pletykák, ilyen olyan nőt szedett fel a gyerek, itt ott volt, ezt csinálta, utána ezzel kavart stb ekkor akkor rúgott be... tehát van is egy mondás. Az átlag ember a dolgairól beszél, A Sikeres ember a vágyairól, A magányos, másokról... valahogy így van.... add önmagad, legbelül tudod, mi az ami jó érzésekkel töltene el, tudod valójában milyen vagy, csak "nem mered" kimutatni, valódi önmagad érzelmeit, vagyis valódi önmagadat adni, (ahogy én sem) annyi mindent szeretnék megvalósítani...:)Nem rég, találtam egy oldalt, amit eddig írt rólam, tökéletesen megegyezet, önmagammal, és az érzéseimmel. Szammisztika.hu Vannak személyreszóló önismereti "tananyagok" 90 oldalas kb, én még nem rendeltem, de amit emailben küldött, rólam, az eddig teljes mértékben önmagamat írta le... meg is Döbbentem, ilyenekben nem hiszek, de ez tényleg tudta, milyen is vagyok, és miként kéne kibontakoznom, hogy önmagam tudjam adni én például, gondoskodó, ugyanakkor intuitív ember vagyok, akit az intuíciója "irányít" melegszívű barátságos vagyok:)) de mai világban, e za fiatalok körében, elég nyálas lehet, persze férfias vagyok, de tényleg szeretem az embereket... 20/F
2012. márc. 14. 17:59
 3/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem veled van a baj:) Sőt szerintem, egy igazán különleges, boldog élet előtt álló fiatal lány vagy, akinek még írtó sok mindent ki kell próbálnia, és megvalósítani, vágyait, amit igazán akar:) márpedig ha akarod, és hiszel benne, bármit meg tudsz valósítani, amit akarsz:) nem tudom, hallottál e a vonzás törvényéről, de működik, valós létező dolog, amit ugyanakkor meg nem tudok magyarázni, de szerintem senki sem:) éld e szerint az életed:) és a világ megnyílik előtted. Igenis különleges ember vagy... az ne ma te hibád, ha nem tudsz hozzászólni egy egy pletykához... csak pletykák, amik nem veled történtek... de ha sokat tudsz a világunk működéséről, megérted a dolgokat, az nagyszerű. társaságban én is nehezebben oldódom fel, de akkor.... csak magamat, adom, történnek a dolgok, és kész is a "pletyka" x) a legfontosabb, ÉREZD JÓL MAGAD.
2012. márc. 14. 18:08
 4/15 anonim ***** válasza:
Egyébként, Boldogságunk forrása, önamgunkban van. Van benne valami. Például, amikor egy meccsen van az ember,vagy disco stb, úgy érzi, legalábbis én úgy érzem, én vagyok maga az egész buli, mindent kizárok, csak a zenére figyelek nem is tudom, olyan érzés mintha én lennék az egész Disco vagy a stadionban, én vagyok a jegyárús, popcorn árús , tomboló nézősereg, és ez olyan felemelő érzés... egyszerűen minden én magam vagyok... minden bennem történik. Ezzel azt akarom mondani, hogy "senkinek" sincs úgymond hatalma boldoggá tenni téged, a társaságban feloldódsz jó a kedved persze, de mindez benned történik... nem tudom hogy mondjam el másképp, például ha elmész egyet futni, vagy bringázni a hegyekbe, túrázni, stb látod a lenyugvó napot, érzed, ahogy a hegyi levegő az arcodba süvít, egyszerűen felemelő érzés, boldog leszel, és mindezt magadnak köszönheted. Szóval igen, legyünk önzők, tanulmányozd magad, én például szeretem magam, ha például valaminek nekifogok, és látom a változást, legyen az kondi terem, állóképességem javulása, (ha elmegyek futni) stb boldog leszek, büszke magamra, még jobban megszeretem magam, a testem a személyiségem... és itt nem önzésről van szó, hanem egészséges önbecsülésről. Ha szereted magadat, mások is meg fognak szeretni. Szóval Boldogságod forrása önmagadban van.... igen..:) a helyesírási hibákért, pedig elnézésedet kérem x)
2012. márc. 14. 18:22
 5/15 A kérdező kommentje:

Nagyon biztató dolgokat írtatok, köszönöm!

Bárcsak ilyen embereket ismernék:)b

Az a mondás nagyon tetszett, tudod,hogy az átlag ember a dolgairól beszél..stb. Milyen igaz:D

Szerintem az lehet a baj,hogy "rossz" embereket ismerek. Bár szerintem a fiatalok többsége ilyen, csak itt a gyakorin vannak normálisabb emberek:) De komolyan.

2012. márc. 14. 20:46
 6/15 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, rengeteg dologról szeretek beszélgetni és imádok vitatkozni, de sajnos csak kevés embernek tudok igazán megnyílni,próbáltam már megváltozni,de sehogysem sikerül, hát ez van sajnos.
2012. márc. 14. 20:55
 7/15 A kérdező kommentje:

nekem sem sikerül...

Mostanában azt érzem,hogy már nem is érdekel, ilyen vagyok és kész, majd jön valaki, vagy valakik akiknek meg tudok nyílni, legalábbis remélem.

De ami nem megy, nem kell erőltetni.

A vicc az egészben az,hogy teljesen más vagyok mint egy társaságban, pont az ellentéte...

2012. márc. 14. 21:23
 8/15 anonim ***** válasza:
Nos igen, "rossz" emberek, annyi féle más érzelemmel, világlátással, szemlélettel rendelkező ember, én is arra vágyom, hogy hozzám hasonló jókedvű pozitív, optimista embereket találhassak, akikkel önmagam lehetek. Jó elmenni bulizni ismreősökkel, haverokkal, de még jobb lenne olyan emberek között, akik hozzám hasonlók:) egykettőre megváltozna minden:) Hidd el, te is megfogod találni azokat az embereket, akik mellet önmagad lehetsz:)) Nem azt mondom, hogy a mostani kapcsolatod nem jó, mert azt csak te tudhatod. kb 1 éve, hogy rájöttem, mi is az élet mozgatórugója, ez az örömszerzés... minden szürke hétköznapot máshogy látok, mert tudom, miért is vagyunk itt: Tanuljunk, megértsük a világot melyben élünk, és örömet szerezzünk. Ha azt csinálod, amit szeretsz,... Soha nem kell dolgoznod! Én például, ha lesz kereseti lehetőségem, el akarom végezni a könnyűbúvárképzést is:D sok dolgot kiakarok próbálni:) sikerülni fog, tudom:)))) akármi legyen is...Az a célunk, amit mi választunk, az életünk olyan lesz, amilyennek megalkotjuk, és senki sem fog ítélkezni felettünk sem most, sem máskor:d ez mondjuk egy filmben hangzott el:D
2012. márc. 14. 21:24
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát igen, én is teljesen máshogy viselkedem társaságban, talán ezért is van csak kevés barátom, és közülük is csak kevesen tudják milyen vagyok valójában. Kicsit olyan mintha egy kalitkába lennék zárva,aminek a kulcsa a zsebemben van,de valamiért direkt ráhúztam a cipzárt hogy ne tudjam kivenni :/.
2012. márc. 14. 22:26
 10/15 Puszedli2 válasza:
Nekem is néha volt ilyen hogy nem mertem valamiről beszélni a társaságban ahol voltam. De lehet az egyik dolog hogy nem ismered őket olyan jól, nem vagytok olyan régóta 'jóban', nem bízol meg bennük annyira és így félsz kibontakozni. Szerintem ez idő mulva elmúlik. :)
2012. márc. 20. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!