Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Társaságban feszengek, nem...

Társaságban feszengek, nem tudok feloldódni. Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Elég sok mindenről tudok beszélgetni mert rengeteg dolog érdekel. De valahogy a korosztályommal nem értetem meg magam, persze azért vannak kivételek. Pasik, buli-ezekről nem tudok beszélgetni.

21L

2012. márc. 14. 16:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
elég régóta ismerem őket, 5 évig egy osztályba jártunk.
2012. márc. 20. 17:47
 12/15 Puszedli2 válasza:
Hát akkor szerintem nem bízol bennünk annyira. Lehet hogyha a társaság egyik tagjával vagy kettesben (mondjuk egy lánnyal) akkor megpróbálhatnád valahogy felhozni mondjuk a pasis témát. A lényeg szerintem hogy először 1-2 emberrel próbálj meg ilyen témákról beszélni utána jöhet a csoport többi tagja.
2012. márc. 20. 20:17
 13/15 A kérdező kommentje:
hát a pasis témáról nem igazán szeretek beszélni. de értem ,hogy mit mondasz. Köszi,hogy próbálsz segíteni.
2012. márc. 20. 21:57
 14/15 Puszedli2 válasza:
Nincs mit. :)
2012. márc. 21. 14:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem veled van a baj. Nem tudom miért írja mindenki azt, hogy nem. Ha valaki a társaságban feszeng, nem tud feloldódni, az nagy valószínűséggel félénk, önbizalomhiányos. Én is ilyen vagyok társaságban, én sem tudok feloldódni, és nem tartom magam emiatt különlegesnek. Inkább hátrányként fogom fel. Bár lehet rajta javítani. Mondjuk ez az ember személyiségében is benne lehet. Jobban szeretsz beszélni egyszerre egy emberrel stb. Ha rád ezek mégsem igazak, amiket leírtam, akkor meg egyszerűen csak rossz társaságban vagy. Fel a fejjel, ha akarod meg tudod csinálni.
2012. márc. 28. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!