Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már, hogy egy társaságban...

Volt már, hogy egy társaságban ti voltatok a komolyak, merevek? Nem tudtatok, nem akartatok feloldódni, nem volt nektek való a társaság?

Figyelt kérdés
A téma, program meg érdekel, esetleg ti vagytok a szervező. Most ilyen helyzetben vagyok. Opció persze, hogy ne lógjak ki, vagy ne legyek nagyon ellenszenves, esetleg a program további fenntartása érdekében megjátszom magam, hogy én is laza vagyok. Vagy otthagyom az egészet, amit nem szeretnék egyelőre. Hogy oldottátok ezt meg jobban?
2023. nov. 23. 06:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

Eleve nem mennék el ilyenbe, nem is szerveznék.

Nálam az oldottság, a humor alap és az értelmes témák is.Pletykás,irigy,anyagias vagy politizáló emberekkel egyáltalán nem szoktam beszélgetni.

De volt már,hogy eljöttem hamar,mert ilyen témákra ment a hangsúly.

2023. nov. 23. 06:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van önismeretem. Nem tudom elképzelni, hogy úgy szervezzek valamit, hogy nem ismerem a társaságot. Ha a téma, program meg érdekel, azt nem tudom elképzelni, hogy ne tudjak feloldódni. Ott akkor velem lenne a baj.
2023. nov. 23. 06:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt
2023. nov. 23. 07:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Állandóan kilógok emiatt mindenhonnan. Körülöttem folyton vihognak, pletykálnak, receptekről,körömlakkokról, meg a Való Világ műsorról dumálnak, meg a munkát szidják. Én meg csak dolgozom mint a motolla és amikor hazaérek, egyedül a férjem beszélget velem az élet keményebb oldaláról és mélsebb témákról. Vele érzem, hogy ember mellett vagyok.
2023. nov. 23. 07:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
*mélyebb
2023. nov. 23. 07:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a kotelező névnapozásokon van mindig kín. Fél évente tartjuk hozott sütizéssel egybekötve.

Az igazgato megoldotta ugy hogy ilyenkor videofilmeket ill képeket is vetitenek le a céges történetekrol milyen rendezvények voltak milyen sikereket értünk el meg stb.

2023. nov. 23. 07:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt, 15 évig egy munkahelyen voltam és állandóan volt csapatépítő.

Nyári party ,karácsonyi ünnep,és még minden hónapban valami .Èn nem làtogattam ezeket mert egyébként se kedveltek engem.

Nem vagyok rossz ember de valami irritáló van a személyiségemben vagy a kinèzetemben vagy mindkettőben.

Szóval azt értem el vele ,hogy mèg jobban nem szerettek , volt is bosszú a fizetésemelèsek terèn az előrejutàs terèn.

A fizetésemelést meg előrejutàst megoldottam kívül magamnak.

Az életben juttattam magam előre.

Lett passzív jövedelmem külső forrásból.

Aztán valahogy a vègèn 12 év után leszâlltak rólam és elfogadtak olyannak amilyen vagyok a főnökök meg a kollègàk nagy része.

Utolsó 3 év viszonylag nyugalomban telt.

Èn ilyen vagyok,nem tudom magamat megerőszakolni ,hogy más legyek.

Így alszok nyugodtan

2023. nov. 23. 08:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindig ez volt, egy idő után nem jártam el.

Azóta sem hiányzik és nem is bánom

2023. nov. 23. 08:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Minden társas eseményen kívülálló vagyok, mert a közeg és én nem vagyunk egy szinten. Kerülöm az ilyen helyzeteket.
2023. nov. 23. 09:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam mindig ez van.
2023. nov. 23. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!