Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen a nők közötti rivalizáció?

Milyen a nők közötti rivalizáció?

Figyelt kérdés

2023. nov. 21. 15:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"És mit lehet tenni ha rivarizálás áldozata vagy de te nem akarsz rivarizálni?"

Nem mész bele, nem veszed észre, vedd poénra, ha majmolnak, hogy "vannak rajongóid", esetleg mondd ki hangosan, hátha leállnak, nekik lesz kínos, ha társaságban van ilyen, kiszállsz, ha munkahelyen, és a főnök nem veszi észre, hogy ez árt a munkának, akkor váltasz, ha a lakóhelyeden ilyenek, egyszerűen levegőnek nézed, ha a rokonságban, akkor is. A barátaidat megválogathatod, legyél igényes arra, hogy kikkel barátkozol, az ilyeneket zárd ki az életedből.

2023. nov. 21. 18:19
 12/14 anonim ***** válasza:
49%
Semmit nem tudsz tenni kérdező ha te nem is akarsz rivalizalni es mindennap sütsz egy tortát neki, akkor is kiutál. Ha nem sminkelsz, elhízol, akkor is.
2023. nov. 21. 18:22
 13/14 anonim ***** válasza:
19%
Unalmas. Mindenben,MINDENBEN rivalizálnak. Én nő vagyok,tudom. Konkrétan utánozzák a hanglejtésedet,gesztusaidat,ha úgy gondolják h jobb/szebb/előnyösebb vagy náluk.
2023. nov. 21. 19:09
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyennel csak akkor találkoztam, mikor ugyanaz a pasi tetszett nekik. Bár én leszarom az embereket, nem figyelem mit csinálnak.

42n

2023. nov. 21. 19:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!