Ti ismertek személyesen finneket? Csak mert ez az egyik legdepressziósabb nép, nem is értem, miről beszéltek…
Én éltem már Svájcban, Angliában és Németországban, őszintén minél gazdagabbak az emberek, annál búvslbaszottabbak, arrogánsabbak, nem véletlen költöztem vissza Magyarországra.
Money, money, money...
Hogy Magyarország viszont miért áll ennyire hátul, nos abban azt hiszem, óriási szerepe van a folyton nyavalygó, megkeseredett, kiégett, depressziós ellenzékieknek, akik még a tegnapi focibravúr (38 év után egyenes ági kijutás egy világversenyre) után is csak egyfolytában kárognak, kötekednek és minden szavukból kitűnik, hogy otthon a gép előtt egyedül gubbasztva komoly kínlódást élnek át amiatt, hogy az ország boldogabbik fele épp egy szórakozóhelyen, társaságban, felfokozott hangulatban ünneplik a sikert.
Politika elég csak belegondolni a gyűlöletkampányokba meg a folyamatos harcokba.
Fizetések
Létbiztonság
Az emberek is normálisabbak egymással
Jó oktatás finn rendszer, jó egészségügy
Szabálykövető dolgos nép
Azért ha nem lenne ez a tanult tehetetlen mentalitás, hogy minek csináljuk, úgyse sikerül, meg ez a minden új gyűlölete mentalitás, akkor az egészségügy, oktatás, közlekedés se lenne romokban.
Egyfelől sok helyen az összefogás se sikerül, másrészt az egyének a saját életükre se akarnak/mernek/azt hiszik, nem tudnak hatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!