Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket mi tesz boldoggá?

Titeket mi tesz boldoggá?

Figyelt kérdés
Nem TENNE, hanem TESZ! Szóval nem álmodozásokat kérek, hogy "majd egyszer ha" hanem konkrétumokat.

2023. nov. 19. 23:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Az álmaim, amikben újra gyerek lehetek..
2023. nov. 20. 07:28
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
A párommal töltött idő, a zenék, repülőn ülni.
2023. nov. 20. 08:14
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy tál süti

A kislányom ölelése

Egy fenékrecsapás a férjemtől

Egy tál süti

A munka

A cicám dorombolása

Egy jóízű röhögés

Egy tál süti (vótmá?)

2023. nov. 20. 08:54
 14/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, mentek az öldek:)

Engem valami mérhetetlenül szórakoztat a kajamániások kommentje XD

Jöhetnek még, amúgy egész üdítő olvasni őket:) És a pontozást elnézve asszem nem csak nekem:)

2023. nov. 20. 09:29
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Zene
2023. nov. 20. 09:44
 16/24 anonim ***** válasza:
49%

Miért?

Én sokszor vesenydiéta szinten nyomom az étkezést és deficitbe vagyok vagy csak ilyen 1500-1700 kalóriát eszek, így alap nekem, higy egy pizza néha boldogság.

2023. nov. 20. 09:53
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért vagy boldogtalan kicsi édesburgonyám. 💗

2023. nov. 20. 10:19
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Hiába mondják, hogy a pénz nem boldogít, engem nagyon is tud. Maga a tudat, hogy van pénzem és megvehetnék dolgokat, már az is boldoggá tesz, mert sajnos sokáig nem volt alapértelmezett ez az életemben.

Ezen kívül is sok minden, utazás szép helyekre, koncertek, zenehallgatás, természet, egyedüllét, cicákkal foglalkozás, finom étel stb.

2023. nov. 20. 10:52
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Amikor remekül sikerül egy újonnan kipróbált recept. Utoljára a boci sütivel voltam így :)

Amikor megölelnek.

Amikor be tudok kuckózni egy remek könyvvel, vagy épp tudok békében sorozatot nézni egy kis finomsággal, vagy egy bögre forrócsokival, teával.

Amikor remek idő van, és tudok/tudunk egy jót kirándulni; ez főleg ősszel tud nagy örömet okozni.

Legutoljára, pár napja, viszont az okozott nagy örömet, amikor munkában voltak nagyobb sikerélményeim.

2023. nov. 20. 10:56
 20/24 A kérdező kommentje:

16, csórikám, ne kínozd magad a szükségesnél többet!

És azért szórakoztat, mert látom, hogy ezek a válaszok jellemzően lányoktól jönnek és nemtom, szerintem tök mókás amikor egy csaj ilyen végtelenül ösztönlényben tolja az étkezést és megőrül a kajáért, mohó, nem bír leállni vele, ilyesmi:D

Általábavéve azt kedvelem a nőkben, hogy képesek nagyon intenzíven megélni érzelmeket és ez párosítva azzal, hogy az evés ugye egy elég alap ösztöndolog és ezt mennyire intenzíven képesek megélni... hát na, szórakoztat, ez van:D

2023. nov. 20. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!