Miért nem képes már boldoggá tenni szinte semmi?
Figyelt kérdés
Eddig azt hittem az a bajom, hogy olyat tanulok ami nem érdekel, úgyhogy most a kötelezőn felül beiratkoztam egy tanfolyamra az állítólagos álom karrieremről, de azt is csak tehernek élem meg. Még ha olyat is csinálok ami érdekel, az is nagyon hamar elkezd untatni, és semmi kedvem hozzá. Az egyetlen, ami még úgy ahogy ki tud csikarni belőlem valami örömöt, az a játék, de az is csak ideig-óráig, illetve ha a szerelmemmel lehetek. Legszívesebben egész nap csak aludnék, és sose csinálnék semmit.2023. febr. 19. 13:08
2/3 anonim válasza:
Pár kérdés, ami hátha segít kicsit mélyebben megvizsgálnod a helyzetet:
sportolsz/mozogsz eleget? szedsz vitaminokat? eszel, iszol, alszol eleget? vannak céljaid, terveid?
Nekem is voltak pontok, amikor semmi nem tett boldoggá, és a fentiekre kezdtem el jobban odafigyelni, illetve kevesebb kávét ittam. Nem azt mondom, hogy egy csapásra megoldódott minden, de határozottan éreztem a változást.
3/3 anonim válasza:
Mozgás hiány az okozhat ilyet.
Másik pedig ha minden a megszokottak szerint megy akkor üresség fog el.
(minden rendben állapot unalmas tud lenni, és akkor vagyok úgy hogy ezeket nem is szeretem csinálni, mindennap kell..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!