Mi tenne most boldoggá?
Figyelt kérdés
Én ma este nagyon magányos vagyok. Kicsit jobban érezném magam, ha nyernék egy kis betekintést más életekbe.2021. szept. 11. 19:53
1/27 anonim válasza:
Az neked miért lenne jobb? ha mondjuk látod h más boldogan és vagy épp h rosszul és szenved?
Ettől nem változna semmi se.
Engem egy olyan társ aki tényleg szeret, és kitart mellettem meg támogat. Ha ez meglenne már boldog lennék, és egyre csak jobb és jobb lenne.
3/27 anonim válasza:
Egy új kocsi, ha az egyik régi barátnőm leszopna, annyi pénz hogy ne kelljen dolgozni soha többé, egy k.. va nagy joint és egy üveg vodka.
És a legfontosabb, hogy az egész családomban mindenki teljesen egészséges legyen.
4/27 anonim válasza:
3# Arra jó lenne a régi barátnőd? Megáll az ész:)
5/27 anonim válasza:
Jó lenne valakivel elmenni autózni az éjszakába, beszélgetni, zenét hallgatni :)
6/27 anonim válasza:
Most jelenleg,ha szerelmes lenne belém a kiszemeltem,de ez lehetetlen.
7/27 anonim válasza:
Ha még mindig én lehetnék a lány a vonatablakban...
8/27 moozygoo válasza:
Ha valaki elmosogatna helyettem, esetleg szerelmemmel néznek összebújva egy filmet, de se szerelmem se mosogatógépem
9/27 anonim válasza:
Hát az most nagyon jól esne ha lenne egy nagyon bújós barátnőm, akivel összebújva beszélgethetnénk az élet dolgairól órákon át..
28f
10/27 anonim válasza:
4# Sokak nevében írom, hogy arra pont tökéletes! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!