Oké... Nullán állok se munkám ,szűz vagyok mentális beteg, a szociális életem egy lány kérdésével tudnám jellemezni. Élsz te egyaltalán? Szeretnék élni, sok-sok embert boldoggá tenni, népszerű lenni. Mi az út?
Hány éves vagy? Fiú/lány? Mit tanultál? Mi volt az eddig munkád?
A szociális készség szoft skill, tanulható. Önbizalom kell hozzá. Meríts abból, ami jó az életedben, vagy amiért ma is tehetsz egy kis lépést, és később a többi is jön magával.
Köszi hát csak segédmunkát végeztem eddig mert a betegségem félbe vágta a tanulmányaim. 28éves férfi
Igen a szociális készség egy nagyon jó dolog.sporrból jó vagyok
Pszichologussal/tanácsadóval érdemes csinálni. Ő segíteni fog. De ne úgy állj hozzá hogy Te vagy szar. Akarj is változtatni, ne csak beszélj róla.
Volt olyan ismerősöm F/21 aki állandóan parádézott. Aztán mikor szembesitettem azzal hogy az egyenes öngyilkosság felé halad, akkor meg baj volt hogy felvazoltam neki mit csinál :D
Igen? Na az szuper!:)
Igazából a fő probléma velem, hogy bezártam már fiatal koromban apám nagy ordítozós volt én meg érzékeny személyiség.
Az átlagos napom netezéssel telik főleg. Lépésről lépésre ahogy mondod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!