A szociális készségeken hogyan lehet javítani? 23/L
Nekem az segített még régen, hogy sokkal figyelmesebb lettem az emberekre. Létezik sokféle mintázat, amit szeretnek ismételni, és egymástól másolni. Be kell dobnod magad a mély vízbe, és közösségekben aktív félként részt venni, feldobni témákat, reagálni több ember előtt dolgokra, és figyelni a reakcióikat, és így idővel teljesen természetessé válik, hogy tudd, hogy mit kell mondani bizonyos helyzetekben, hogy előregördítsd a kommunikációt. Én állok szívesen rendelkezésedre, mint gyakorlópartner. :D
25/F
Uhh önmunkával. Tisztázd magadban, pontosan min szeretnél változtatni, mik azok a helyzetek amikben "socially awkward" leszel stb. Ha ez megvan, tudatosan készülj az ilyen eseményekre,tanulj a szituációkból amiket sikertelennek élsz meg. Figyeld meg azokat, akiket "szociálisnak" gondolsz, használj olyan gesztusokat, amikről úgy érzed segít kapcsolatot teremteni másokkal. Ilyenek. Meg azért próbáld jól is érezni magad :D
A legfontosabb szerintem hogy elfogadd, ez nem mindenkinek jön természetesen, de megéri energiát fektetni a dologba. Sok sikert!! 🌞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!