Titeket mi tesz boldoggá?
Mivel konkrétumokat kértél, így a családom, meg a békák. :D
Minden más csak álom.
Én igyekszem minden este összegyűjteni magamnak ami miatt boldog lehet. Ezek miatt éreztem ma magamat boldoknak:
Reggel a kutyám a játékával a szájában költött fel. Elkészítettem ebédre egy új receptet, amit eddig nem próbáltam.
Megterveztük a barátaimmal, hogy hol töltjük a szilvesztert.
1. Ha megölelnek.
2. Ha netán van aki szeret egy ideig óráig.
3. Bolognais Pizza.
4. Pisztiáciás-Mortadellás Pizza
5. Ha elismerik a kitartásom vagy valamit amit jól csináltam.
6. Gyros Pizza csemegeuborkával.
..
stb
Bács megyében pl tudok több helyen, de a legtöbb helyen szerintem van ilyen jellegű.
Egyébként nem nehéz csinálni sem. Tejfölös alapot készítesz amibe raksz esetleg kaprot, ha szereted és ezzel kened meg a pizzát. Teszel rá előre sütött csirke Gyros húst, feta sajtot, mozzarellát és karikára vágott savanyú uborkát. Majd mehet be a sütőbe és kész. ^^
1. A családom (kisfiam, anyukám)
2. Az utazás
3. Ha valamit sikerül megoldanom/megcsinálnom (magánéletben és munkában is)
4. Ha valakinek örömet okozok
5. Állatok, növények
+1. Ha semmi rossz nem történik. Hisz alapjában véve egy boldog, vidám embernek tartom magam :)
Most éppen egy nagy bögre fekete tea :)
A kedvenc zenészem online jelenléte. Ha valaki, ő aztán megtehetné, hogy beleszarik az egészbe, de lelkes és interaktív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!