Titeket mi tesz boldoggá?
Figyelt kérdés
Mi az aminek mindig tudtok örülni.2023. szept. 11. 09:31
3/19 anonim válasza:
Jelenleg a természetjárás, túrázás.
4/19 anonim válasza:
Mikor a kertemmel bíbelődhetek.
5/19 anonim válasza:
"Mi az aminek mindig tudtok örülni."
Ha megnézhetek egy csodaszép napsütéses, pálmafás, homokos partos képet, ahol a víz türkizkék színű. :)
"Titeket mi tesz boldoggá?"
Mindig más, egyébként pedig már az boldoggá tesz, hogy egészséges vagyok és élek.
6/19 anonim válasza:
Ha sikerül elérni amit kitűztem magam ellé, illetve ha valaki számára (akit kedvelek) tudok egy szép napot/emléket okozni.
8/19 anonim válasza:
A legapróbb dolgok is. A gyerekeim mosolya, a macskáim dörgölőzése, a férjemtől egy kedves szó vagy simogatás. Egy jól sikerült kaja, a hóesés, egy jó szex, ha kinyílik tavasszal a kedvenc tulipánom a sok közül. 😊 Nem tökéletes az életem korántsem, de bármiben megtalálom a boldogságot.
9/19 anonim válasza:
Lényegében semmi. Szerintem az élet egy büntetés a szülők "jóvoltából".
10/19 anonim válasza:
Ha azt csinálok amit én akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!