Igaz lehet, hogy Magyarországon sokan azért nem tudnak kijönni a fizetésükből mert nem tudnak bánni a pénzzel és elszórják káros szenvedélyekre és szükségtelen dolgokra?
Na, itt kezdődik a baj, hogy te igénytelen vagy. A tusolás miért lenne haszontalan? Alapvető higiéniai dolog a napi szintű tisztálkodás.
Inkább ne találgass többet, mert ezzel az eggyel is megmutattad, hogy te milyen alacsony szinten állsz.
Ja, bocs, azt hittem, az előzőt te írtad. Igen, tudom, hogy mit írtál, ezért írtam, hogy találgass, mert nem fogsz tudni elsőre ilyet találni.
A másik két mondatodat nem értem, hogy az hogy kapcsolódik ide.
41
1. Ennyiből minden hasznos.
2. A Föld lakosságának (óvatos becslés) fele nem tusol vagy fürdik naponta.
3. Nem is egészséges a mindennapos tusolás, fürdés - csak szólok...
Ezrét írtam, hogy ez Európa. Itt rengeteg dolog van, amit előadnak neked amíg fel nem nősz, talán tovább is, hogy mennyire muszáj kategória - pedig nagyon nem az, sőt!
42
Hogy találhatnék az életmódodban felesleges dolgokat, ha nem ismerlek és nem látom, hogyan élsz?
De a tusolással tudtam, hogy beletrafálok...
45
Aztán mégis megteszed... Lövésed sincs, hogy milyen nagy arányban vannak azok, akik heti 4-5 tusolással letudják - és jó eséllyel helyesen... Angliában 5-ből 4 nő így tesz... :D
Idézlek:
"de fogadjunk, 5 perc alatt találnék nálad olyan szokást, ami pénzbe kerül és haszontalan."
vs.
"Hogy találhatnék az életmódodban felesleges dolgokat, ha nem ismerlek és nem látom, hogyan élsz?"
"A nap boldogja" címet neked ítélem meg.
A feltételes mód számodra ismeretlen fogalom?
Pontosan azért használtam, mert nem élek és nem is akarok veled élni, hogy találhassak és NE találgathassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!