Sok ember mért képmutató?
Egyre gyakrabban veszem észre, hogy megjátsszák magukat, teszik a szépet és a jót, de a másikról azért mondanak kritikát gazdagon, magukba meg 1 másodpercig se néznek.
Mért jó színészkedni? Mire jó ez?
Ki nem állhatom az álszent és kétszínű embereket.
Ezt én sem értettem soha. Nálunk annyira nevetséges volt a dolog, nem is nagy dolog, de leírom. Férjem barátjának a feleségével elkezdtem barátkozni, amikor ide jöttem férjhez. Helyes, normális csaj volt. Tévéről beszélgettünk, én inkább olvasós vagyok, néha "agybénítónak" azért megnézünk egy-egy filmet a férjemmel. Ő nem, semmit, csak természetgyógyászattal kapcsolatos műsorokat, ezt mondta nekem. Oké.
Egyszer, amikor a férje jött a férjemhez, pont a tévén állítottam be a felvételt egy ilyen laza filmre. Kérdezte, hogyan kell tévéről felvenni, mondtuk, hogy ez ilyen előfizetés. Akkor mondta, hogy tök jó lenne nekik is, akkor nem kellene a feleségének éjszaka nézni a sorozatait, ha fel tudná venni.
Néztem egy nagyot.
Nem nagy dolog, de ilyen piszlicsáré dologban miért kell kamuzni? Nálam ez alapokat dönt, maga a képmutatás, akkor még miben nem mondhatott igazat vajon...
Nem, a férj konkrétan mondta, hogy a Született feleségeket".
Amit amúgy én is néztem, nincs benne semmi, de nem is adom elő azt, hogy csak természetgyogyi műsorokat nézek.
kicsi az önbizalmuk,saját magukat ígyekeznek minél menőbb szinben feltüntetni,minél jobb színben tetszelegni,fényezik magukat,hogy beállítsák magukat"jobbnak",mint amilyenek valójában,így kivívva,bezsebelve az elismerést.
ha másokat meg szétf|kázzák,lenyomják(főleg,ha mások előtt);akkoris növexik a saját önbizalmuk
Rafinériából, énközpontúságból és önérdekből.
A legjobb álca a saját érdekünk elfedésére a képmutatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!